ΔΕΘ: Διαμαρτυρία αστυνομικών από το Λασίθι

11:41 π.μ. - Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021
11:09 π.μ. - Σάβ, 11/41/2021
Image: ΔΕΘ: Διαμαρτυρία αστυνομικών από το Λασίθι

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς υπαλλήλους έξω από τη ΔΕΘ - Το παρών έδωσαν και ένστολοι του Λασιθίου

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί, συμβολική διαμαρτυρία, έξω από την κεντρική πύλη του εκθεσιακού κέντρου, από Έλληνες αστυνομικούς, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ.

Στην διαμαρτυρία –που διοργανώθηκε από μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης- έδωσε το παρών και η Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτησή τους στο Facebook, ζητούν αναγνώριση και σεβασμό προς το έργο τους, καθώς, όπως αναγράφεται «Οι Έλληνες Αστυνομικοί σε όλες τις κρίσεις της Χώρας ήταν στην πρώτη γραμμή ( μεταναστευτικό - πανδημία - πυρκαγιές κ.α.)!».

Όπως ανέφερε  ο Γιώργος Καρτσάκης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου: «Τα τελευταία δύο χρόνια οι Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ενώ είδαμε άλλους κλάδους να ανταμείβονται, οι Έλληνες αστυνομικοί δεν έλαβαν καμία έμπρακτη στήριξη από την πολιτεία, αν και είχαμε δέσμευση ότι θα αναγνωριστεί, επιτέλους, το επάγγελμά μας, ως επικίνδυνο -κάτι το οποίο είναι αυτονόητο. Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια. Η παρουσία μας, σήμερα, στη ΔΕΘ, είχε συμβολικό χαρακτήρα: θέλαμε, με τον τρόπο αυτό, να δείξουμε την διαμαρτυρία μας.»

Νέα Κρήτη