Δ. Βεργάκης : Ράδιο αρβύλα ότι δεν πληρώνουν έμποροι στην Ιεράπετρα

12:27 μ.μ. - Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
12:10 μ.μ. - Τρί, 11/27/2016
Image: Δ. Βεργάκης : Ράδιο αρβύλα ότι  δεν πληρώνουν έμποροι στην Ιεράπετρα

Μην προκαλείται πανικός στους παραγωγούς χωρίς στοιχεία. Αν υπάρχουν, ας παρουσιαστούν

Την πορεία της καλλιεργητικής περιόδου σχολιάζει στον ΗΧΩ ο κ. Δημήτρης Βεργάκης πρόεδρος στο Δημοπρατήριο Ιεράπετρας – Βεργάκης . Όπως είπε οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την πορεία των καλλιεργειών  αλλά σε γενικές γραμμές οι προβλέψεις είναι καλές , ειδικά για το αγγούρι . Χρειάζεται προσοχή από όλους , το κόστος παραγωγή και η διαμόρφωση των τιμών  είναι θέματα που απασχολούν τον αγρότη   όπως επίσης το ασφαλιστικό και το φορολογικό που τον επιβαρύνουν οικονομικά 
Χαρακτήρισε ως ράδιο αρβύλα όσα ακούγονται για έμπορο που δεν πληρώνει στην Ιεράπετρα και κάλεσε όποιων έχει στοιχεία για εμπόρους που δεν πληρώνουν,  να τα παρουσιάσουν ώστε να μην προκαλείται πανικός και ανησυχία. 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τα δημοπρατήρια να βρίσκονται κοντά στους παραγωγούς, σημειώνοντας ότι και τα δημοπρατήρια υπό τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. 
Κάλεσε τέλος τους αγρότες να συμμετέχουν στις εκλογές του Ενιαίου αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να ζητούνται ευθύνες χωρίς να υπάρχει στήριξη στον σύλλογο.