Βραβεύει για την προσφορά του στο σκάκι τον Γ. Σετάκη ο Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας

11:50 π.μ. - Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024
11:02 π.μ. - Παρ, 09/50/2024
Image: Βραβεύει για την προσφορά του στο σκάκι τον Γ. Σετάκη ο Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας

Kοπή πίτας και εγγραφές νέων μελών - Στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του ομίλου Κ. Μπαρμπεράκης

Με αφορμή την κοπή πίτας του Σκακιστικού Ομίλου το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7:00 στην αίθουσα Μελινάκι (α΄ όροφος Δημαρχείου), μίλησε ο κ. Κ. Μπαρμπεράκης, Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ιεράπετρας στον Ηχώ 99,8.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της κοπής της πίτας θα βραβευτεί ο Γιώργος Σετάκης για την προσφορά του στην διάδοση του σκακιού στην πόλη της Ιεράπετρας. Επιπλέον, θα μπορούν να εγγραφούν όσα μέλη επιθυμούν με ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Η προσπάθεια της ομάδας ξεκίνησε πριν 1,5 χρόνο καθώς το καλοκαίρι του 2022 άνοιξε η υπαίθρια σκακιέρα και ερχόταν αρκετός κόσμος και έπαιζε εκεί. Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν τα μαθήματα για μικρούς και μεγάλους, ακολούθησαν τουρνουά σε καφετέριες με μεγάλη συμμετοχή. Επιπλέον, ο όμιλος συμμετείχε σε διοργανώσεις εκτός νομού και αρκετά παιδιά προκρίθηκαν σε πανελλήνια τουρνουά.

Πρόσκληση

Ο νεοσύστατος Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας (Σ.Ο.Ι) προσκαλεί τους πολίτες και του φορείς της Ιεράπετρας στην κοπή πίτας του σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ στον α΄ όροφο του Δημαρχείου (αίθουσα «Μελινάκι»).

Η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσετε τα μέλη του συλλόγου μας, να μάθετε για τις δραστηριότητες που αναπτύξαμε στη μέχρι τώρα πορεία μας και τα σχέδιά μας για το μέλλον του σκακιού στην Ιεράπετρα. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά, θα έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να γίνεται μέλη του σωματείου μας!

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθεί ο κ. Γιώργος Σετάκης για την προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά και ενθουσιασμό να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σκακιστικής περιόδου για την Ιεράπετρα!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπαρμπεράκη Κωστή στο τηλέφωνο 6970126268 ή στο email ierapetrachess@gmail.com.

Εκ του ΔΣ

Σκακιστικός Όμιλος Ιεράπετρας