Βόρεια Ελλάδα και Κύπρος στην Rijk Zwaan Hellas

11:55 π.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Τρί, 23/55/2023
Image: Βόρεια Ελλάδα και Κύπρος στην Rijk Zwaan Hellas

Γεωπόνοι και παραγωγοί από τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και από την εταιρεία Τεχνοχημική LTD, μας επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα

Η Rijk Zwaan Hellas υποδέχτηκε στον Νέο Πειραματικό Σταθμό της γεωπόνους και παραγωγούς από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κύπρο, όπου είδαν τα πειραματικά και τα αποδεικτικά μας σε τομάτα, αγγούρι, πιπεριά, καρπούζι και πεπόνι. Μάλιστα δοκίμασαν και καρπούς και τα σχόλιά τους ήταν εξαιρετικά.

hxonews

Επίσης συναντήθηκαν με την Ομάδα Παραγωγών Νότου όπου ενημερώθηκαν για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας καθώς και για τα προϊόντα που παράγει. Ενδιαφέρουσες ήταν και οι εντυπώσεις και τα σχόλια από την καλλιέργεια του νέου βελανιδιού της Rijk Zwaan, Doricino RZ.

hxonews

Ακολούθησε επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ανατολής όπου οι ενδιαφερόμενοι είδαν τον τρόπο δημοπρασίας και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της ομάδας και του τυποποιητηρίου.

hxonews

Τέλος οι επισκέψεις σε παραγωγούς της περιοχής της Ιεράπετρας ήταν πολύ εποικοδομητικές καθώς αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία αναφορικά με τις καλλιέργειες. Οι επισκέπτες μας εντυπωσιάστηκαν από τα νέα μας εμπορικά υβρίδια όπως το Mainalos RZ, μακρύ αγγούρι τύπου Jungla RZ, το Doricino RZ, νέο υβρίδιο τομάτας τύπου βελανίδι με ανεκτικότητα στην ίωση TYLCV, την Annenfeld RZ, μεγαλόκαρπη τομάτα καθώς και τη νεά μεγαλόκαρπη τομάτα 73-BF0981 RZ με ανοχή και στις δύο ιώσεις TYLCV & TSWV.

hxonews

Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς αποκόμισαν μία ολοκληρωμένη εικόνα των προϊόντων και των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.

hxonews