Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου από τον σύζυγό της

10:32 π.μ. - Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022
10:05 π.μ. - Παρ, 13/32/2022
Image: Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου από τον σύζυγό της

Μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού καθώς και το Νοσοκομείο Βόλου

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, αυτή τη φορά στον Βόλο, με θύμα μία νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της. Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (12/5). Μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού καθώς και το Νοσοκομείο Βόλου.

Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γυναικολόγο, ώστε να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκεται η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμη επιχείρηση: Να εξασφαλιστεί «στέγη» για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις 17 μηνών. Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του. Ο σύζυγος συνελήφθη, έτσι δεν υπήρχε άλλος κοντινός άνθρωπος στο οικογενειακό περιβάλλον, για να αναλάβει τη φιλοξενία του.

Οι υπεύθυνοι της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνεργάστηκαν αρμονικά με την Εισαγγελία και αργά το βράδυ μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά. Όσο για το 17 μηνών παιδάκι, οι ίδιες πηγές είπαν στο taxydromos.gr, πως ήταν πολύ τρομαγμένο και ανήσυχο.

Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Πηγή: kathimerini.gr