ΒΟΑΚ: Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας στο Τμήμα Νεάπολη-Αγ. Νικολάου

5:04 μ.μ. - Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
05:06 μ.μ. - Παρ, 21/04/2024
Image: ΒΟΑΚ: Ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας στο Τμήμα Νεάπολη-Αγ. Νικολάου

Έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση 2 χλμ πριν τον κόμβο Αγ. Νικολάου

Κυκλοφοριακή ρύθμιση με ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει στον αυτοκινητόδρομο Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος στο σημείο όπου έχουν εφαρμοστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 2 χιλιόμετρα πριν τον κόμβο Αγ. Νικολάου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου μεταξύ 12.00 - 13.00 με σκοπό την εκτέλεση ανατινάξεων στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ», Αναδόχου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Ειδικότερα κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την ώρα της ανατίναξης και μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο ενδεχομένως καθαρισμός στις Χιλιομετρικές Θέσεις 193 και 195,50 επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων-Σητείας (Β.Ο.Α.Κ.). Οι εκρήξεις θα εκτελεστούν κατά τις πρωινές ώρες 12:00-13:00, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για την πραγματοποίηση της πυροδότησης και τον έλεγχο στην περιοχή ανατίναξης.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.