Βλασσάκης προς Μαρκάκη: "Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου"

10:20 π.μ. - Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022
10:03 π.μ. - Τετ, 02/20/2022
Image: Βλασσάκης προς Μαρκάκη: "Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου"

Απάντηση σε Μαρία Μαρκάκη

Η κ. Μαρκάκη συνεχίζει τις επιθέσεις οι οποίες πλέον έχουν γίνει και προσωπικές. Αρνείται να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Οι εκλογές έγιναν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, και οι εργαζόμενοι επέλεξαν τους εκπροσώπους τους. Δεν θα ασχοληθώ με τις εμμονικές αντιδράσεις της κυρίας. «Τι κι αν σε δέρνουν δεκατρείς, αν δε σε δέρνει ο νους σου;» όπως λέει και ο σοφός λαός.

Οι συνάδελφοι έχουν άποψη, όπως και οι πολίτες της Ιεράπετρας. Γνωριζόμαστε πλέον καλά. Ας απομονώσουμε τα σταγονίδια που έβλαψαν και βλάπτουν το νοσοκομείο και εργαζόμενους, τα οποία όμως σίγουρα δεν είναι «Αγιονικολιώτικα». Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας!!

Σε ότι με αφορά, πολύ σοβαρότερα θέματα απασχολούν το νοσοκομείο και σίγουρα δεν είναι κανένα από αυτά. Στόχος μου να συμβάλω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ του Συλλόγου ώστε το νοσοκομείο να έχει μια καλύτερη διαχείριση και από την άλλη πολλοί εργαζόμενοι να μην ζουν σε ένα μόνιμο καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε διωκόμενους συναδέλφους και να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία. Είναι ένα από τα θέματα που θα ζητήσω να μπουν στην πρώτη μας συνάντηση με τον αν. διοικητή αλλά και με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Καλώ όλους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν προβλήματα να μην φοβούνται και να απευθύνονται στον Σύλλογο καταγγέλλοντας τις εκδικητικές διώξεις, τις μειωτικές υβριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές. Μόνο με αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν, είτε αρέσει σε μερικούς, είτε όχι.

Τέλος να ευχαριστήσω την κ. Μαρκάκη που ασχολείται μαζί μου. Για να μου επιτίθεται, σίγουρα κάτι σωστό κάνω. Μου δίνει δύναμη να το συνεχίσω.