ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - Η στιγμή της έκρηξης μέσα στο στάδιο του Μάντσεστερ

9:48 π.μ. - Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
09:05 π.μ. - Τρί, 23/48/2017
Image: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο - Η στιγμή της έκρηξης μέσα στο στάδιο του Μάντσεστερ

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο στάδιο του Μάντσεστερ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο καταγράφεται ο πανικός που επικράτησε

 
Υπενθυμίζουμε ότι, τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 50 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που έγινε στη διάρκεια της συναυλίας σε στάδιο στο Μάντσεστερ, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση αυτή, ως ύποπτη τρομοκρατική επίθεση.
Η έκρηξη έγινε γύρω στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα) στο τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, η μουσική της οποίας, είναι διάσημη μεταξύ παιδιών και εφήβων.
Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ του σταδίου, προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο στάδιο, ενώ επικράτησαν συνθήκες πανικού και πολλοί γονείς έχασαν τα παιδιά τους.
Ο χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο στο εσωτερικό του σταδίου, με το προσωπικό των συνεργείων πρώτων βοηθειών να αναφέρει τραύματα από θραύσματα.
Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, αλλά και να μεταφέρουν όσους ήθελαν στα σπίτια τους, καθώς ο υπόγειος σιδηρόδρομος της περιοχής, δεν θα λειτουργήσει σήμερα.
 
 
Δείτε το βίντεο από τη συγκλονιστική στιγμή της φονικής έκρηξης: