Βίαζε την 9χρονη ανιψιά του και τραβούσε βίντεο

5:17 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017
05:08 μ.μ. - Παρ, 11/17/2017
Image: Βίαζε την 9χρονη ανιψιά του και τραβούσε βίντεο

Στη σύλληψη ενός 59χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη

Ο συλληφθείς φέρεται επίσης να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπου εικονίζεται το ανήλικο θύμα του.
 
Όπως προέκυψε από έρευνα που διενήργησαν - κατόπιν καταγγελίας - αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατά τη διετία 2014 - 15 ο 59χρονος προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τής 11χρονης σήμερα ανιψιάς του, καταγράφοντας, μάλιστα, τις πράξεις του σε βίντεο.
 
Από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης, κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
 
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η σύλληψη έγινε στο χώρο εργασίας του, όπου μετέβησαν αστυνομικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα. Ο 59χρονος φέρεται αρχικά να αρνήθηκε την είσοδο στους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του - εκτός από ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης -  βρέθηκαν τρία ωρολόγια χειρός κι ένα στυλό με τα οποία φαίνεται ότι κατέγραφε συναδέλφους του εν αγνοία τους.
 
Η σχηματισθείσα δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, περιλαμβάνει επίσης τις πράξεις της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί προστασίας ατόμων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 
Πηγή: tvxs.gr