Βιαννιτάκης: Η υγειονομική Ασφάλεια για την αγροτική Ιεράπετρα ένα κρίσιμο σημείο

1:22 μ.μ. - Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
01:09 μ.μ. - Τετ, 28/22/2022
Image: Βιαννιτάκης: Η υγειονομική Ασφάλεια για την αγροτική Ιεράπετρα ένα κρίσιμο σημείο

Κάλεσμα των αγροτών στο αυριανό συλλαλητήριο

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Ηχώ 99,8 με αφορμή  συζήτηση για  το συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας  που θα γίνει αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης , έκανε ο γραμματέας του ενιαίου αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας. Όπως είπε, δεν τίθεται θέμα προσώπου , εννοώντας τον Αν. Διοικητή. Υποστηρίζουμε  ότι  η αναβάθμιση του νοσοκομείου είναι υπόθεση  όλων και η αναβάθμιση ή η υποβάθμιση δεν έγκειται μόνο σε ένα πρόσωπο.  Θέλουμε το Νοσοκομείο μας, το νοσοκομείο της νοτιοανατολικής Κρήτης να παρέχει τις υπηρεσίες που όλοι δικαιούμαστε. Αυτό είναι και η αγωνία όλων, τόνισε.

Δείτε εδώ και την ανακοίνωση – κάλεσμα του συλλόγου για το συλλαλητήριο 

"Η Υγειονομική Ασφάλεια για την αγροτική Ιεράπετρα ήταν ανέκαθεν ένα κρίσιμο σημείο, όχι μόνο για την διατήρηση της αγροτικής δραστηριότητας αλλά κυρίως για την ανάπτυξη της.

Η υποβάθμιση του Οργανισμού του νοσοκομείου μας, μειώνοντας τον αριθμό των κλινών στο μισό, έφερε αναπόφευκτα όλες τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε όλοι μας την τελευταία δεκαετία.

Καλούμε όλους τους αγρότες να δηλώσουν για άλλη μια φορά ηχηρό παρόν την Πέμπτη 29/9/2022, στο συλλαλητήριο στήριξης για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ μας. "