Βενιζέλειο: Νίκησε τον κορωνοϊό η 36χρονη έγκυος – Συγκινημένοι οι γιατροί και οι στενοί συγγενείς της

11:43 π.μ. - Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
11:09 π.μ. - Πέμ, 23/43/2021
Image: Βενιζέλειο: Νίκησε τον κορωνοϊό η 36χρονη έγκυος – Συγκινημένοι οι γιατροί και οι στενοί συγγενείς της

Τα πιο ευχάριστα νέα είναι αυτά που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σχέση με την εξέλιξη της υγείας της 36χρονης εγκύου που στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ Covid

Τα πιο ευχάριστα νέα είναι αυτά που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σχέση με την εξέλιξη της υγείας της 36χρονης εγκύου που στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου όμως και μετά από μία μεγάλη μάχη τόσο από την ίδια όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου, βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική αφού πλέον η υγεία της είχε βελτιωθεί σημαντικά, όπως καλή ήταν και η υγεία του εμβρύου.

Την Πέμπτη (23/9), όπως είπε ο Διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 36χρονη έγκυος ετοιμάζεται να λάβει εξιτήριο το μεσημέρι και να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ίδια αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν μία σκληρή μάχη και τελικά κέρδισαν. Σήμερα το μεσημέρι η 36χρονη θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Χθες την επισκέφθηκα κι εγώ στην Παθολογική Κλινική και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.».

Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου κ. Κωστάκη, η κατάστασή της είναι πολύ καλή ήδη από την περασμένη εβδομάδα, όπως και η κατάσταση του εμβρύου που κυοφορεί.

ekriti.gr