Βασίλισσα Νότου - Νέες Εργοτέλη 0-3, Πάλεψαν αλλά δεν έφτανε

10:40 π.μ. - Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018
10:02 π.μ. - Τρί, 13/40/2018
Image: Βασίλισσα Νότου - Νέες Εργοτέλη 0-3, Πάλεψαν αλλά δεν έφτανε

Η Βασίλισσα ως τέταρτη θα ταξιδέψει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο ΑΟΧ για τα ημιτελικά των play off ανόδου

Άλλη μια ήττα καταγράφηκε για τη "Βασίλισσα" μας, με τις Νέες Εργοτέλη να πετυχαίνουν 3 γκολ μέσα στο Βουζουνεράκειο και εν τέλει να κατακτούν αυτές την 3η θέση. Από την αρχή μπήκε πολύ δυνατά η ηρακλειώτικη ομάδα και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό να σκοράρει με την Γρηγοριάδου. Η ομάδα μας παρ' όλες τις απουσίες (7 στο σύνολο) που είχε πάλεψε αρκετά, χωρίς όμως να είναι αρκετό για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυρες" κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με την Γρηγοριάδου και την Καρπαθιωτάκη στο 84' και 91' αντίστοιχα. Έτσι η Βασίλισσα ως τέταρτη θα ταξιδέψει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο ΑΟΧ για τα ημιτελικά των play off ανόδου. 
 
Βασίλισσα Νότου: Ματζάρι, Παπαβασιλείου, Κοκολάκη, Λαμπράκη, Κτενάκη, Πατραξέλη, Παπαντωνάκη, Παπαδάκη (68’ Παπαδοπετράκη), Χαραλαμπάκη (89’ Λιαπάκη), Χότζα, Χρονάκη (88΄Φραγκουλάκη)
 
Νέες Εργοτέλη: Φραγκιαδάκη, Χιάφα (75’ Παπαδάκη Χ.), Κατσιρτάκη, Καρπαθιωτάκη, Γρηγοριάδου (88’ Χαλαμπαλάκη), Λιοδάκη, Παπαδάκη Αικ, (69’ Αθανασίου), Φουκάκη, Βαξεβάνη, Δολαψάκη, Λάρου (82’ Κόκουβα)