Βασιλική "αγανάκτηση" για τις δηλώσεις που προτρέπουν στην απαξίωση και το βιασμό μιας γυναίκας

7:27 π.μ. - Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020
07:09 π.μ. - Τρί, 08/27/2020
Image: Βασιλική "αγανάκτηση" για τις δηλώσεις που προτρέπουν στην απαξίωση και το βιασμό μιας γυναίκας

Oι Αθλήτριες, το Τεχνικό επιτελείο και η Διοίκηση της Βασίλισσας Νότου, εκφράζουν τον θυμό και τον αποτροπιασμό τους, στο άκουσμα δηλώσεων παίκτη γνωστού reality show

Ο Παναθλητικός Όμιλος Ιεράπετρας Βασίλισσα Νότου, ως ενεργός οργανισμός σε μια δοκιμαζόμενη κοινωνία, οφείλει και επιθυμεί να πάρει θέση, για ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα.

Με αφορμή δηλώσεις ενός παίκτη που συμμετέχει σε γνωστό Reality Show, γνωστού τηλεοπτικού σταθμού,

οι Αθλήτριες, το Τεχνικό επιτελείο και η Διοίκηση της Βασίλισσας Νότου, επιθυμούμε να εκφράσουμε τον θυμό και τον αποτροπιασμό μας, στο άκουσμα δηλώσεων που προτρέπουν στην απαξίωση και το βιασμό μιας γυναίκας.

Επιθυμούμε επίσης να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας που ένα τηλεοπτικό κανάλι, στο βωμό της δημοσιότητας, προβάλει τέτοιες εμετικές απόψεις, που αφορούν όχι μόνο τα σώματα αλλά και τις ψυχές των γυναικών.

Η Βασίλισσα Νότου, μια γυναικεία ομάδα με ηλικία μόλις τριών ετών, έχει αποδείξει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα αν οι γυναίκες μπορούν να καταφέρουν κάτι μόνες τους και να προοδεύσουν ή όχι. Αυτό ως απάντηση σε αυτόν τον … «άνθρωπο» που έκανε τις επίμαχες δηλώσεις.

Ο αθλητικός κόσμος της Κρήτης δεν έχει παρά να κηρύξει ανεπιθύμητο τον συγκεκριμένο «άνθρωπο», στους αγωνιστικούς χώρους.

Τουλάχιστον εμείς σαν Βασίλισσα Νότου το δηλώνουμε ξεκάθαρα προς όλους.

Είμαστε πρόθυμοι και πρόθυμες μέσα από τον αθλητισμό και το γυναικείο ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε στήριξη σε όποια γυναίκα το χρειαστεί.

Ο αθλητισμός είναι ζωή και οι γυναίκες που «δίνουν» ζωή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού.

Οι Αθλήτριες

Το τεχνικό επιτελείο

Το Δ.Σ της Βασίλισσας Νότου