Β. Μπούτας: Ας μου τηλεφωνήσει όποιος δεν μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα, λόγω μπλόκων

11:30 π.μ. - Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
11:01 π.μ. - Δευ, 23/30/2017
Image: Β. Μπούτας: Ας μου τηλεφωνήσει όποιος δεν μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα,  λόγω μπλόκων

Για τα μπλόκα που στήνονται σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη , μίλησε στον ΗΧΩ ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Βασίλης Μπούτας

Σύμφωνα με όσα δήλωσε οι αγώνες με τα μπλόκα έχουν  φέρει αποτελέσματα σε αρκετά θέματα που απασχολούν τους αγρότες. Αγώνες έχουν γίνει και το προηγούμενο διάστημα  και  με άλλες μορφές όπως  με αποκλεισμό εφοριών και άλλων υπηρεσιών. Υπάρχει και ο δρόμος του να καθόμαστε στο σπίτι και να βλέπουμε να εφαρμόζονται μέτρα εις βάρος των αγροτών.  Συναντήσεις με τα υπουργεία έχουν γίνει και δεν προέκυψε αποτέλεσμα. Αλλά και  η συζήτηση στη Βουλή δεν απέφερε κάποια θετική εξέλιξη.  Οι  καπιταλιστές αγρότες θα πηγαίνουν καλά, τι θα γίνει όμως με τους μικρομεσαίους, είναι το ερώτημα που βάζουμε σημείωσε ανάμεσα σε άλλα  ο κ. Μπούτας. 
 
Τόνισε ότι δεν θα εμποδίσουν την διακίνηση των προϊόντων και εάν θέλουν να περάσουν τα φορτηγά με τα προϊόντα ΄΄  εμείς θα τους αφήσουμε ΄΄  είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εάν προκύψει πρόβλημα μπορούν οι αγρότες να του τηλεφωνούν και εκείνος θα μεριμνά. 
Όσο για τις προθέσεις από την πλευρά της Βουλγαρίας σημείωσε ότι αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μπούτα