Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Λασίθι

9:12 π.μ. - Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023
09:02 π.μ. - Τρί, 21/12/2023
Image: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Λασίθι

Δείτε τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων

Παρουσιάστηκε σήμερα στο Επιμελητήριο Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Λασίθι. Υποψήφιοι είναι οι:

  • Δαλαβέρου – Καρύδη Ειρήνη

Συνταξιούχος Υπάλληλος Αγροτικής Τράπεζας

Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

  • Δερμιτζάκης Κωστής

Συνταξιούχος Φαρμακοποιός

Λογοτέχνης

Πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

  • Συμεωνίδης Συμεών

Οικονομολόγος-Λογιστής

Μέλος της ΕΠ Κρήτης και Γραμματέας της ΤΕ Λασιθίου του ΚΚΕ

Δημοτικός Σύμβουλος Σητείας

  • Φραγκοπούλου Μαρία

Ιδιωτική υπάλληλος

Απόφοιτη Δασολογίας και Φυσικού

Περιβάλλοντος του ΑΠΘ

Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελούντας και αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Αγίου Νικολάου

Κατά τη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των υποψηφίων, το κάλεσμα απευθύνθηκε σε "κάθε εργαζόμενο, βιοπαλαιστή αγρότη, αυτοαπασχολούμενο επιχειρηματία και νέο που δε συμβιβάζεται με τη φτώχεια, τη μιζέρια, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, για τα οποία ευθύνονται τα κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και το σάπιο σύστημα που υπηρετούν. Σε όλους αυτούς που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους απολαμβάνοντας μια αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα".

Όπως αναφέρθηκε, το πραγματικό δίλημμα είναι το εξής: "Ή θα είναι δυνατός ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος".

"Καλούμε το Λασιθιώτικο λαό από άκρη σε άκρη, σε όλο το Νομό να απορρίψει όλους τους αυτόκλητους σωτήρες νέους και παλιούς που ξεπροβάλλουν στα ψηφοδέλτια των άλλων Κομμάτων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!" - αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ενώ όπως σημειώθηκε "το ΚΚΕ είναι ασπίδα για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο! Το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στο σύστημα και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Το ΚΚΕ είναι σταθερό, δοκιμασμένο, σίγουρο. Έχει πρόγραμμα εξουσίας και διακυβέρνησης υπέρ του λαού. Γι' αυτό και αποτελεί σήμερα την εγγύηση για μία μεγάλη εργατική - λαϊκή αντεπίθεση".