Αύριο η κοινή συνεδρίαση ΔΣ και Δημάρχων της Κρήτης για τους δασικούς χάρτες

2:07 μ.μ. - Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
02:03 μ.μ. - Δευ, 01/07/2021
Image: Αύριο η κοινή συνεδρίαση ΔΣ και Δημάρχων της Κρήτης για τους δασικούς χάρτες

Συνάντηση του Γιάννη Κουράκη με τον Πρίαμο Ιερωνυμάκη

Με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Αμπελουργών- Ελαιοπαραγωγών Κρήτης κ. Πρίαμο Ιερωνυμάκη συναντήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΕΔ στο Ηράκλειο ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης με αντικείμενο της συζήτησης τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη.

Ο κ. Ιερωνυμάκης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ για τις θέσεις και τις προτάσεις της οργάνωσης που εκπροσωπεί, αναφορικά με το θέμα των δασικών χαρτών που απασχολεί τους πολίτες και τους φορείς της Κρήτης τις τελευταίες ημέρες και αναφέρθηκε στις επαφές που έχει πραγματοποιήσει η οργάνωση με αγροτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς του νησιού μας γύρω από το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Ο κ. Ιερωνυμάκης δήλωσε ότι η οργάνωση θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης για να συνδράμει στην επίλυση όποιων προβλημάτων έχουν ανακύψει και συμφωνήθηκε να συμμετέχει στην αυριανή συνεδρίαση της ΠΕΔ για το ζήτημα αυτό.

Αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου η κοινή συνεδρίαση ΔΣ και Δημάρχων της Κρήτης για τους δασικούς χάρτες

Ο κ. Κουράκης τόνισε ότι η ΠΕΔ Κρήτης από την πρώτη στιγμή που αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες για όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης ασχολείται με το θέμα, πραγματοποιώντας επαφές με τους ΟΤΑ, τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και πολίτες.

Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί αύριο Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 κοινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Κρήτης και των Δημάρχων της Κρήτης, όπου έχουν κληθεί και η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Μ. Κοζυράκη αλλά και άλλοι φορείς, προκειμένου να εξεταστεί το συγκεκριμένο θέμα και να ληφθούν αποφάσεις.

cretalive.gr