Αύριο οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη

11:08 π.μ. - Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017
11:01 π.μ. - Τρί, 17/08/2017
Image: Αύριο οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη

Συνάντηση στο Τυμπάκι αύριο στη 1.00 το μεσημέρι

Στο Τυμπάκι στην παγκρήτια συνάντηση των αγροτών θα συμμετάσχει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας. Η Γραμματέας του συλλόγου κα Κατερίνα Τσικαλουδάκη μίλησε στον ΗΧΩ τονίζοντας ότι τα μέτρα που υπογράφονται για τον πρωτογενή τομέα είναι καταστροφικά για τους αγρότες και απέναντι σε αυτό δεν μπορούν οι παραγωγοί να μένουν άπρακτοι. Είχε προηγηθεί  συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης από την οποία όμως δεν προέκυψαν θετικά αποτελέσματα
Τη μορφή του αγώνα θα την αποφασίσουμε στην παγκρήτια συνάντηση επισημαίνει η κα Τσικαλουδάκη η οποία σημείωσε ότι το να στηθούν μπλόκα και να κλείσουν δρόμοι δεν είναι  η μοναδική λύση, υπάρχουν προτάσεις που θα συζητηθούν και θα αποφασιστεί από κοινού η τελική μορφή του αγώνα. Κάλεσε τον αγροτικό κόσμο να είναι σε ετοιμότητα και να ανταποκριθεί στα καλέσματα για αγώνα. 
Πρόσθεσε  ότι συνεχίζεται  η προσπάθεια συγκέντρωσης στοιχείων για την καταγραφή ζημιών από την απεργία της ΠΝΟ για να δουν  τις επόμενες κινήσεις τους για  διεκδίκησης αποζημιώσεων , με την καθοδήγηση των δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπόθεση .