Αυξημένη προσοχή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

4:55 μ.μ. - Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016
04:10 μ.μ. - Δευ, 31/55/2016
Image: Αυξημένη προσοχή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Συνιστά η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που δημιουργεί η εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.
Ειδικότερα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων που επικρατούν από τις πρωινές ώρες και πρόκειται να συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή και με οχήματα, κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης, αλλά και αρκετές ώρες μετά το τέλος αυτής.
Επίσης συνίσταται να αποφεύγουν τις δραστηριότητες και εργασίες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που αναμένεται να επικρατήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ για οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr