Ασπραδάκης: Ανοίγει ο δρόμος για παρεμβάσεις στην παραλία της Ιεράπετρας

11:31 π.μ. - Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Δευ, 10/31/2020
Image: Ασπραδάκης: Ανοίγει ο δρόμος για παρεμβάσεις στην παραλία της Ιεράπετρας

Μετά την ανακοίνωση επανακαθορισμού χερσαίας ζώνης λιμένος από τον υπουργό Ναυτιλίας

Νέες προοπτικές για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας προσδίδει ο επανακαθορισμός της χερσαίας ζώνης λιμένος της πόλης της Ιεράπετρας, η οποία πλέον θα εκτείνεται από το παραλιακό γυμναστήριο έως και τη Ναυμαχία. Η θετική αυτή εξέλιξη ανακοινώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην Ιεράπετρα.

Σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Ασπραδάκης ανέφερε ότι τα καλά αυτά νέα προέκυψαν μετά από σκληρή δουλειά, που έγινε από το ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας, με τη στήριξη του Δημάρχου και τη συνεργασία με το Λιμεναρχείο. Με την έγκριση του αιτήματος επιτυγχάνεται ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της δημοτικής αρχής. Πλέον εκκρεμεί η έκδοση σε ΦΕΚ της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, είπε ο κ. Ασπραδάκης.

Πρόσθεσε ότι με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανοίγει ο δρόμος για παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με θέματα καθημερινότητας όπως βελτίωση πλακόστρωτου, φωτισμού κλπ έως και έργα ανάπλασης και αισθητικής αναβάθμισης από την οδό Μαρκοπούλου ως την οδό Σαμουήλ μέχρι και τη Ναυμαχία, ώστε η εικόνα της παραλίας να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των καταστηματαρχών και των συμπολιτών μας όταν το θέμα έρθει προς διαβούλευση για τι τι θέλουμε στην παραλία μας, εξήγησε ο κ. Ασπραδάκης.