Αρχίζουν οι εγγραφές σε παιδική χορωδία, μπαντίνα και δημοτική ομάδα χορού στην Ιεράπετρα

10:34 π.μ. - Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021
10:11 π.μ. - Τετ, 24/34/2021
Image: Αρχίζουν οι εγγραφές σε παιδική χορωδία, μπαντίνα και δημοτική ομάδα χορού στην Ιεράπετρα

Με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων προστασίας έναντι του κορονοϊού, οργανώνουμε τα τμήματα, τα μαθήματα, τις εμφανίσεις τους

Αρχίζουν την επαναλειτουργία τους τα καλλιτεχνικά σχήματα του Δήμου μας. Με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων προστασίας έναντι του κορονοϊού, οργανώνουμε τα τμήματα, τα μαθήματα, τις εμφανίσεις τους. Ειδικότερα για την Χορωδία Νεών, την Μπαντίνα και τη Δημοτική ομάδα χορού.

ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΩΝ: Αφορά Νέους Νέες , 10 ετών ( Δ Δημοτικού) έως 25 ετών Πραγματοποιήθηκε, το προηγούμενο Σάββατο, η πρώτη ακρόαση για τη νέα στελέχωση της Χορωδίας Νέων, με μεγάλη επιτυχία.

Οι ακροάσεις για συμμετοχή στη Χορωδία Νέων θα συνεχιστούν και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί στην Αίθουσα Μελίνα μόνο μετά από προσυνεννόηση με την Διευθύντρια της Χορωδίας Νέων Κα Τζένη Φραγκούλη (τηλ 6974112758)

ΜΠΑΝΤΙΝΑ – ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ: Στη Μπαντίνα και μετέπειτα στη Φιλαρμονική του Δήμου μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά , νέοι, νέες που θέλουν να διδαχθούν κάποιο όργανο της φιλαρμονικής ορχήστρας και να συμμετέχουν στα σχήματα της ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ ή και αργότερα της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ.

Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αίθουσα της Φιλαρμονικής (παλιό παρκάκι) Δευτέρα- Τετάρτη -Παρασκευή ώρες 16:00- 20:00 ανάλογα με τη δυνατότητα του μαθητή

Διδάσκουν: Πνευστά όργανα Δογραματζάκης Ιωάννης, Φλάουτα: Χαραλαμπάκη Άρτεμις

Κρουστά τύμπανα ντραμς: Μπέρινκτον Νικόλας

Εγγραφές όλο το χρόνο στο τηλ 6979829672 Δογραματζάκης Ιωάννης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ: Αφορά άτομα άνω των 15 ετών με ικανότητα στο χορό που ήδη γνωρίζουν και κατέχουν τους βασικούς παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης ή άλλων περιοχών.

Στόχος της ομάδας είναι η προβολή και η διάδοση της μουσικοχορευτικής παράδοσης της Ανατολικής Κρήτης και ειδικότερα της Ιεράπετρας καθώς και η εκπροσώπηση της περιοχής μας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Η εκπαίδευση αφορά την παραπέρα εξειδίκευση στη παράδοση της Ανατολικής Κρήτης, χορούς, ήθη, έθιμα κ.α.

Οι αιτήσεις για εγγραφή γίνονται στην υπεύθυνη της ομάδας Κατερίνα Βαγγέλα τηλ 6947521115 ( μέχρι τα Χριστούγεννα)

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΤΙ.Α

Μαρία Σακαδάκη