Αρνείται τις κατηγορίες για την «τρύπα» των 250.000 € στη μαρίνα Αγίου Νικολάου

8:43 π.μ. - Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Πέμ, 09/43/2020
Image: Αρνείται τις κατηγορίες για την «τρύπα» των 250.000 € στη μαρίνα Αγίου Νικολάου

Τι είπε χθες στην απολογία του - Την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη

Αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ο 55χρονος Κρητικός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπεξαίρεση ποσού σχεδόν 250.000 ευρώ από τα ταμεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης της Μαρίνας του Αγίου Νικολάου (ΔΕΠΑΜΑΝ), στο Λασίθι.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ξεκίνησε χθες στο Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, μετά από αρκετές αναβολές που είχε λάβει τα προηγούμενα χρόνια.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τις καταθέσεις των μαρτύρων της υπόθεσης και ακολούθησε η απολογία του 55χρονου άνδρα.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το neakriti.gr, υποστήριξε ότι είναι αθώος κι ότι εξαιτίας της εν λόγω υπόθεσης έχασε τη δουλειά του και καταστράφηκε οικονομικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της ΔΕΠΑΜΑΝ. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν χαθεί χρήματα, απλά ότι δεν υπήρχαν τα αντίστοιχα παραστατικά για τις συναλλαγές που γίνονταν.

Εξάλλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι αφού έχασε τη δουλειά του, έχει πολλά χρέη, ενώ πρόσθεσε ότι συγγενικό του πρόσωπο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μετά το πέρας της απολογίας, η Έδρα διέκοψε τη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, με την πρόταση του εισαγγελέα της Έδρας.