Αρναουτάκης: Η Κρήτη εισέρχεται στη νέα εποχή με μεγάλες αξιώσεις

10:34 π.μ. - Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023
10:09 π.μ. - Τρί, 19/34/2023
Image: Αρναουτάκης: Η Κρήτη εισέρχεται στη νέα εποχή με μεγάλες αξιώσεις

"Είμαστε η Εθνική Κρήτης" - Για συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης, έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος

Ασφυκτικά γέμισε το κέντρο "Αναδρομές" στις Αρχάνες, όπου το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη "Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε". O Στ.Αρναουτάκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» που απαρτίζεται από 113 υποψήφιες και υποψήφιους, στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος, έδωσε το "σήμα" ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ κατά την άφιξή του έγινε υποδεκτός από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που στηρίζουν την υποψηφιότητα, αντάλλαξε χειραψίες και ασπασμούς με υποψηφίους του ψηφοδελτίου του αλλά και κόσμο.

Τον Σταύρο Αρναουτάκη προλόγισε η κόρη του, Μαρία, ευχαριστώντας τον πατέρα της, μεταξύ άλλων, "για την εντιμότητα και την ειλικρίνειά σου".

hxonews
hxonews

Ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Στ. Αρναουτάκης, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι "η Κρήτη εισέρχεται στη νέα εποχή με μεγάλες αξιώσεις".  Στην ομιλία του έκανε απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής τα τελευταία 4 χρόνια ενώ παρουσίασε και τις βασικές αρχές και αναπτυξιακές προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη πενταετία.

"Ο τόπος δεν είναι μόνο ο χώρος. Η Κρήτη είναι ο αυτονόητος σκοπός της ύπαρξής μας. Γι' αυτό και στα χρόνια που έρχονται, θέλουμε να μπούμε ακόμα πιο δυναμικά σε έναν δημιουργικό ιστορικό κύκλο, αφήνοντας πίσω τις πολύπλευρες κρίσεις που μας ταλάνισαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια" - είπε ο κ.Αρναουτάκης, ο οποίος έκανε αναφορά και στα πεπραγμένα: "Βάλαμε το νησί σε πορεία ανασχηματισμού", είπε, σημειώνοντας ότι "με αποδοχή και ευρεία συναίνεση, συμπλήρωσε, το Περιφερειακό μας Συμβούλιο έχει υιοθετήσει το Στρατηγικό μας Σχέδιο για την Κρήτη του 2030".

"Έχουμε στόχους, φέρνουμε αποτελέσματα" τόνισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας "το έργο μας αναγνωρίστηκε από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις και τα ευρωπαϊκά όργανα". Ο ίδιος δεσμεύτηκε για το μέλλον, λέγοντας "θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με διαφάνεια, ειλικρίνεια, σεβασμό".

"Είμαστε η Εθνική Κρήτης"

Ανατρέχοντας στην αντίστοιχη συγκέντρωση πριν από 4 χρόνια, ο Περιφερειάρχης θυμήθηκε: "Λέγαμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ευχαριστώ όλους τους συμβούλους και συνεργάτες για τη συνεργασία, τη συναίναεση και την ταπείνωση".

Αναφερόμενος στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» σημείωσε ότι « η επιλογή των υποψηφίων για την παράταξή μας επιδιώκει να φέρει στο προσκήνιο νέες δημιουργικές δυνάμεις και να τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Να βάλει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους, που έχουν όραμα, σχέδια και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Ανθρώπους με όρεξη για δουλειά» 

"Είμαστε η Εθνική Κρήτης" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης, "δείχνοντας" τον υπερκομματικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου που στόχο έχει το όφελος για την Κρήτη.

Ειδική αναφορά έκανε στην Εκκλησία της Κρήτης, ενώ απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο, υπογράμμισε: "Μαζί, Σεβασμιότατε, στηρίξαμε τους ανθρώπους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε".

Ο ίδιος έκανε λόγο για "δυναμική παρέμβαση εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις, προκειμένου να έχει η Κρήτη μια δυναμική φωνή και να είναι πιο ισχυρή Αυτοδιοίκηση". "Βάλαμε το στέρεο έδαφος για να χτίσουμε την Κρήτη του 2030, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τους ευρωπαϊκούς πόρους" - πρόσθεσε.

Μιλώντας για το τουριστικό προϊόν, ο Περιφερειάρχης ανέφερε "κάναμε όσα χρειάζονταν για τον Τουρισμό που δεν έγιναν σε καμιά άλλη Περιφέρεια". Ο ίδιος σε άλλο σημείο της ομιλίας του εξέφρασε την επιθυμία και πρόθεσή του, η Κρήτη να αποτελέσει έναν "υψηλό" τουριστικό προορισμό, με σεβασμό στην Αειφορία και την Πράσινη Ανάπτυξη.

Αναφορά έκανε και στις φυσικές καταστροφές αλλά και τις υποδομές, λέγοντας: "Διεκδικήσαμε και πήραμε 100 εκ. ευρώ για τις καταστροφές που έγιναν το 2019 με την καταστροφή της Γέφυρας του Κερίτη. Μας πλήγωσαν αυτά τα γεγονότα αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην τα ξαναζήσουμε".

Ο κ.Αρναουτάκης, μιλώντας για αναγκαίες και σύγχρονες υποδομές, ανέφερε ότι μέσα στον Οκτώβριο ξεκινάει η κατασκευή του οδικού τμήματος από τη Νεάπολη ως τη Χερσόνησο. "Για εμάς, ΒΟΑΚ είναι από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία" τόνισε εμφατικά!

Αναφέρθηκε και στην κεφαλαιοποίηση του επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού που εδρεύει και εργάζεται στην Κρήτη: "Σχεδιάζουμε τη δημιουργία ερευνητικού κόμβου Κρήτης, σε συνεργασία με τα μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Κρήτης".

hxonews

Κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της Περιφέρειας Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης το χαρακτήρισε ως «το στέρεο έδαφος πάνω στο οποίο θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το όραμά μας για την Κρήτη του 2030»

 Με γνώση, διαφάνεια και τεχνογνωσία, συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους που είχαμε στη διάθεσή μας και πετύχαμε:

--Να κινητοποιήσουμε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, ενθαρρύνωντας ιδιωτικές επενδύσεις και ενισχύωντας την ανάπτυξη της καινοτομίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν στην περιφερειακή οικονομία πόροι που υπερβαίνουν τα 400 εκ. ευρώ.

--Να ενισχύσουμε την αναγέννηση της υπαίθρου  και του πρωτογενούς τομέα.

Από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διαχειριστήκαμε πόρους 131 εκ. ευρώ για να στηρίξουμε νέους αγρότες. Υλοποιήσαμε έργα αγροτικής οδοποιίας και άρδευσης συνολικού προϋπολογισμού 34 εκ ευρώ.

--Να στηρίξουμε τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας με πόρους 186 εκ. ευρώ για δράσεις ψηφιακής αναβάθμισης και ενίσχυσης τουριστικών και νέων επιχειρήσεων, τη διεθνή προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και της φυσικής βιοποικιλότητας του νησιού μας.

--Να δεσμεύσουμε 270 εκ. ευρώ για δράσεις που διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα απέναντι στην κλιματική αλλαγή, για την διαχείριση υδάτων και αποβλήτων καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα.

--Να διαθέσουμε 177,5 εκ ευρώ για την αναγκαία αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο νησί μας, που αποτελεί βασική υποδομή και προϋπόθεση για όλες τις άλλες αναπτυξιακές διαστάσεις.

--Να αξιοποιήσουμε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» διασφαλίζοντας πόρους 100 εκ. ευρώ για δράσεις κοινωνικής συνοχής, όπως υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών και ατόμων με αναπηρία. 

--Να διαθέσουμε 53,5 εκ ευρώ για την επέκταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και για τρία νέα περιφερειακά και πολυδύναμα ιατρεία. Για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και ασθενοφόρων και την κατασκευή βρεφονηπιακών σταθμών και κτηρίων για δημιουργική απασχόληση ΑμΕΑ και ηλικιωμένων.

--Να επενδύσουμε έγκαιρα στην αντιμετώπιση των κρίσεων, για την προστασία όλων μας.

--Να αντιμετωπίσουμε την πανδημία εκπαιδεύοντας πάνω από 100.000 ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης.

-- Να συνεργαστούμε με σωματεία εργαζομένων και τουριστικούς φορείς για να βρούμε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

--Να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την Κρήτη το 2019-2020 και να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε κονδύλια ύψους 284 εκ ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης

Έξι βασικές διαστάσεις περιλαμβάνει ο πυρήνας του σχεδίου για την Κρήτη του 2030 όπως το περιέγραψε στην ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Οι έξι στόχοι του σχεδίου για την Κρήτη περιλαμβάνουν: 

--Την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης προς την κυκλική οικονομία. 

--Την αναβάθμιση των παραγωγικών πυλώνων της κρητικής οικονομίας  και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για ποιοτική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

--Την ενθάρρυνση καινοτόμας επιχειρηματικότητας, με τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την αξιοποίηση του περιφερειακού ερευνητικού δυναμικού.

--Την ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της.  Την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του νησιού και την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

--Την ισορροπία μεταξύ υπαίθρου και αστικού χώρου με οικισμούς ασφαλείς, ανθεκτικούς και βιώσιμους και πόλεις φιλόξενες τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες. 

--Την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης. 

"Η ομαδικότητα και η συνεργασία εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε, στέλνουμε μήνυμα αγώνα και νίκης" - τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης, παραπέμποντας σε "αξίες και στοιχεία της Κρήτης, με καθαρά λόγια, στο συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης που υπογράψαμε πριν πολλά χρόνια και ανανεώνουμε σήμερα".

Με τη φράση αυτή, ο Στ.Αρναουτάκης "έκλεισε" την ομιλία του ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται.

hxonews

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των υποψηφίων:

hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews
hxonews

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» συμμετέχουν 55 υποψήφιες/οι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, 15 στην ΠΕ Λασιθίου, 28 στην ΠΕ Χανίων και 15 υποψήφιες/οι στην ΠΕ Ρεθύμνου.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ- ΚΑΣΜΙΡΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΡΟΣΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΔΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΚΗ ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ)

ΜΠΑΚΙΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ)

ΜΠΟΜΠΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΩΥΣΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΝΙΝΙΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΤΣΟΣ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ)

ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΜΑΓΚΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  

ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΝΘΟΣ)

ΣΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΥΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)

ΤΣΙΜΗΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΟΥΔΕΤΣΑΝΑΚΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΟΥΡΕΚΑ ΦΟΥΣΚΟΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΓΟΥΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ( ΟΔΥΣΣΕΑΣ)

ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΕΛΠΙΔΑ)

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΑΚΗΣ)

ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΕΡΕΤΗΣ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΑΤΑΡΗΣ)

ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΓΛΕΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΟΝΗ ΜΑΡΙΑ συζ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΒΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΡΗ ΜΠΑΛΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΑΡΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ (ΦΕΝΙΑ)

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖΕΤΑ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ)

ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΛΟΥΠΑΚΗ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΓΑ

MΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΛΑΝΤΑΣ)

ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ)

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ)