Αψήφησε την ηλικία του και βούτηξε για να σώσει λουόμενο

6:33 μ.μ. - Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017
06:06 μ.μ. - Τρί, 13/33/2017
Image: Αψήφησε την ηλικία του και βούτηξε για να σώσει λουόμενο

Μια εφιαλιτκή περιπέτεια έζησαν οι τρεις Πολωνοί- ο ένας μάλιστα 77χρονος- οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν έναν επίσης αλλοδαπό λουόμενο το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς πνιγόταν στην παραλία του Καβρού Αποκορώνου

Οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να του προσφέρουν βοήθεια καθώς κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν σημαντικό, αλλά τα επόμενα λεπτά ήταν δραματικά αφού για τον 33χρονο ήταν ήδη αργά και οι ίδιοι λίγο έλειψε να πνιγούν.
 
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ.Φραγκιαδάκη που μίλησε στο neakriti.gr σε ότι αφορά τους τρεις άνδρες που προσπάθησαν να βοηθήσουν ουσιαστικά επρόκειτο για παρολίγο πνιγμό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε μεγάλη εισρόφηση θαλασσινού νερού οπότε οι τρεις Πολωνοί κατάφεραν να σωθούν. Στην ουσία έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο προσπαθώντας να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή, ακόμη κι αν δεν τα κατάφεραν.
 
Βούτηξε και ο 77χρονος
 
Ο 77χρονος μάλιστα αψήφησε την ηλικία του και σκέφτηκε μόνο να προσπαθήσει να προσφέρει βοήθεια.
 
Όπως σημείωσε ο κ.Φραγκιαδάκης «ο 77χρονος Πολωνός οδηγήθηκε στην Πνευμονολογική κλινική για άλλες αιτίες και όχι επειδή κατάπιε νερό. Παρέμεινε για λίγο και πήρε εξιτήριο. Για τους άλλου δύο Πολωνούς: ο 44χρονος παρακολουθήθηκε για κάποιες ώρες στο ΤΕΠ καθώς κατάπιε θαλασσινό νερό, ενώ ο 21χρονος πήγε στα ΤΕΠ αλλά δεν χρειάστηκε να παραμείνει» .
 
Δυστυχώς η περιπέτεια είχε άσχημη κατάληξη για τον 33χρονο που τελικά ανασύρθηκε νεκρός, ενώ τον πνιγμό απέφυγαν στο πάρα πέντε ,όπως αποδείχθηκε, οι τρεις άνδρες προσπάθησαν να τον σώσουν.
 
Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη  
 
Πηγή: neakriti.gr