Απονομή τιμητικών πλακετών στους εθελοντές του Ε. Ε. Σ παραρτήματος Ιεράπετρας για την υλοποίηση εκστρατείας πρόληψης του καρκίνου του μαστού

1:06 μ.μ. - Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016
01:12 μ.μ. - Δευ, 12/06/2016
Image: Απονομή τιμητικών πλακετών στους εθελοντές του Ε. Ε. Σ παραρτήματος Ιεράπετρας για την υλοποίηση εκστρατείας πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Δείτε τα θέματα της Συνεδρίασης

Σας προσκαλούμε την 14η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 σε συνεργασία, στην μικρή αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ιεράπετρας, δίπλα στην αίθουσα θεάτρου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, στον 1ο όροφο στην οδό Δημοκρατίας 31, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
 
Θέμα 1: Απονομή τιμητικών πλακετών στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ιεράπετρας για την υλοποίηση εκστρατείας πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
 
Θέμα 2: Ενημέρωση από τον Διοικητή του Γ.Ν.- Κ.Υ. Ιεράπετρας κ.  Αρακαδάκη Γεώργιο για τη λειτουργία του  Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
 
Θέμα 3:Ενημέρωση για τη σύσταση και λειτουργία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
 
Θέμα 4: Ενημέρωση για τα νέα προγράμματα που θα αναπτυχθούν από τα γραφεία Προστασίας και Προαγωγής της Υγείας καθώς και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας. Εισηγητής κ. Πετράς Αντώνιος.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΤΡΑΣ