Απολογούνται τέσσερις ανήλικοι για βιασμό 22χρονης με νοητική στέρηση στον Τύρναβο

12:37 μ.μ. - Τρίτη, 9 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Τρί, 09/37/2023
Image: Απολογούνται τέσσερις ανήλικοι για βιασμό 22χρονης με νοητική στέρηση στον Τύρναβο

Οι ύποπτοι αρνούνται τη χρήση βίας, ισχυριζόμενοι ότι επρόκειτο για συναινετική σεξουαλική επαφή

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται τέσσερις ανήλικοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης κοπέλας, που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε χθες δίωξη στους τρεις, ηλικίας 16 και 17 ετών, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο, ενώ στον μικρότερο, ηλικίας 14 ετών, για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη, καθώς φέρεται να βιντεοσκοπούσε με κινητό τις φρικιαστικές πράξεις των υπολοίπων.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά κι άλλα δύο άτομα, καθώς οι δράστες ήταν πέντε, σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης νεαρής, που σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του νοσοκομείου Λάρισας, ο οποίος θα συντάξει το σχετικό πόρισμα.

Εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου το βράδυ του Σαββάτου μετά το αποτρόπαιο συμβάν, που έλαβε χώρα όταν η ίδια γυρνούσε στο σπίτι της από το παζάρι του Τυρνάβου.

Τέλος, συνελήφθησαν οι γονείς των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι ύποπτοι αρνούνται τη χρήση βίας, ισχυριζόμενοι ότι επρόκειτο για συναινετική σεξουαλική επαφή.

efsyn.gr