Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει ασθενείς covid να μεταφέρονται μέσα στη βροχή

2:52 μ.μ. - Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
02:12 μ.μ. - Πέμ, 02/52/2021

Θλιβερές εικόνες καταγράφει το βίντεο που δείχνει ασθενή με φιάλη οξυγόνου να μεταφέρεται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση

Τις δραματικές ώρες που βιώνουν ασθενείς covid και υγειονομικοί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που μεταφέρονται μέσα στη βροχή με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται, καταγράφει βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο. Οι τραυματιοφορείς φαίνεται να παραλαμβάνουν ασθενείς που αναπνέουν με δυσκολία και μέσα στη βροχή και να τους μεταφέρουν διανύοντας μία μεγάλη απόσταση προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, «δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι ασθενείς με κορονοϊό. Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι ασθενείς με κορονοϊό, με πυρετό, με πνευμονία μεταφέρονται μέσα στη βροχή για εξετάσεις σε πολύ μεγάλη απόσταση από τους τραυματιοφορείς».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος σημειώνει επίσης ότι «τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκα μετά από καταγγελίες τον Διοικητή του Νοσοκομείου του ζήτησα να βρει λύση για αυτή τη κατάσταση αλλά τίποτα». «Θέλω πραγματικά να επισημάνω την ανταπόκριση που έδειξε ο Διοικητής της Υγειονομικής περιφέρειας που παρά τις παρεμβάσεις του η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαφορεί» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. «Δείτε ασθενείς με κορονοϊό να μεταφέρονται μέσα στη βροχή» καταλήγει.

thepressproject.gr