Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας πρώτη στη σχολή Οικονομικών Επιστημών στο Ρέθυμνο

11:46 π.μ. - Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022
11:07 π.μ. - Παρ, 29/46/2022
Image: Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας πρώτη στη σχολή Οικονομικών Επιστημών στο Ρέθυμνο

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας συγχαίρει τους μαθητές

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές που στήριξαν την προσπάθεια τους μοιράστηκαν την αγωνία τους και στάθηκαν στο πλευρό τους.

Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους αξίζουν και τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή, όμως η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια με πολλές ευκαιρίες και τα όνειρα δεν τελειώνουν εδώ.

Το μήνυμα της Σοφίας Δαγαλάκη που κατάφερε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εγγράφηκα στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας με αντικειμενικό σκοπό τη συμμετοχή μου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έπειτα από δύο χρόνια εντατικής προσπάθειας, με στοχοπροσήλωση, έχοντας να συνδυάσω εργασία και διάβασμα, ο στόχος επιτεύχθηκε. Στην προσπάθειά μου αυτή, συμπαραστάτες, η οικογένειά μου και πολύτιμοι αρωγοί οι καθηγητές μου, οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι επιτυχώς στο λειτούργημά τους, μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια και συμβουλές σε ό,τι αφορά στο απαιτητικό σύστημα των γραπτών εξετάσεων, με παρακίνησαν και με εμψύχωσαν. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική και τους ευχαριστώ θερμά.