Από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ο ΤΡΟΚΑ

5:51 μ.μ. - Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019
05:06 μ.μ. - Σάβ, 15/51/2019
Image: Από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ο ΤΡΟΚΑ

Οι ευχές της Αναγέννησης :

Ποδοσφαιριστής του  Ατρόμητου Αθηνών  είναι και επίσημα εδώ και λίγες ώρες το δικό μας παιδί, ένα γνήσιο Λιοντάρι, ο Αντριάνο Τρόκα. Ο ποδοσφαιριστής μας εξαργύρωσε την πολύ καλή του χρονιά, την προσπάθεια τόσων χρόνων και τη σκληρή δουλειά, με την μεταγραφή του σε ενα ιστορικό σωματείο ,  της Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών , κατηγορία Super League και πλέον μια μεγάλη πρόσκληση ανοίγεται για το μέλλον του. Ένα γεγονός που κάνει περήφανη όλη την οικογένεια της Αναγέννησης, καθώς ο Αντριάνο μας είναι στην Ακαδημία των Λιονταριών από 5 χρονών. Τίμησε την φανέλα της Αναγέννησης , χαρίζοντας μας πολλές στιγμές περηφάνιας και χαράς . Τα χρώματα που θα παίζει θα είναι ξανά μπλε, από μπλε σε μπλε λοιπόν ο Αντριάνο μας.
 
Μέρα χαράς και συγκίνησης για όλους μας.  Στη φωτογραφία  τον βλέπουμε με τον προπονητή του κ. Δεδελετάκη και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου κ. Κορακάκη.  


 
Ο Αντριάνο Τρόκα γεννήθηκε  το 2003, έως και σήμερα αγωνιζόταν στη θέση του μεσοεπιθετικού. Απο την Ακαδημία μας , μεταπήδησε  στην  ομάδα των Νέων μας και στην συνέχεια στην αντρική μας από όπου ξεχώρισε. Ήταν αρχηγός της Μικτής Λασιθίου. Από την Ακαδημία της Αναγέννησης έχουν αγωνιστεί επαγγελματικά οι ποδοσφαιριστές Γιαννιτσανάκης, Δεδελετάκης,  Αγγελάκης, Κουτούζος και Πηγιάκης , τώρα προστίθεται και ο Αντριάνο Τρόκα.
 
Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας αρχικά υγεία,  κάθε επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του βήμα και να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του, κάνοντας μια πορεία που του αξίζει και να χαρεί τον νέο ορίζοντα που του  ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
 
"Αντριάνο μας καλή αρχή στο όνειρό σου!