Απίστευτο: Έσφαξαν και έκλεψαν δεκάδες ζώα για εκδίκηση!

8:40 π.μ. - Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
08:10 π.μ. - Τρί, 03/40/2017
Image: Απίστευτο: Έσφαξαν και έκλεψαν δεκάδες ζώα για εκδίκηση!

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνούν εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί του Πύργου Ηρακλείου

Άγνωστα άτομα μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο λίγο έξω από το Ασήμι και αφού θανάτωσαν δεκάδες αρνιά, τραυμάτισαν μερικά άλλα και στη συνέχεια έφυγαν έχοντας φορτώσει στις καρότσες τους 30 ακόμη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το θλιβερό περιστατικό διαδραματίστηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (8/3) με τους δύο ιδιοκτήτες των ζώων να βρίσκονται λίγες ώρεςαργότερα αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και σύμφωνα με τα όσα είδαν κατά την αυτοψία οι αστυνομικοί, ο αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν φτάνει τα 69. Επίσης, 17 ζώα βρέθηκαν βαριά χτυπημένα ενώ 30 έκαναν "φτερά". Όπως σχολίασε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που μίλησε στο ekriti.gr "αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις διαφορές με κάποιους", θέλοντας έτσι να πει ότι πρόκειται για μία πράξη αντεκδίκησης.
 
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ παράλληλα ψάχνουν να  βρουν μέσω των δύο ιδιοκτητών, τα άτομα με τα οποία ενδεχομένως να είχαν προσωπικές διαφορές. 
 
Γιώργος Ι. Παπαδάκης
 
Πηγή: ekriti.gr