Απάντηση στη ΔΑΚΕ καθηγητών από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου

8:09 π.μ. - Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024
08:06 π.μ. - Δευ, 03/09/2024
Image: Απάντηση στη ΔΑΚΕ καθηγητών από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου

Αγαπητοί εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ -Ακούστε τι έχω να σας πω !!!

Ονομάζομαι Λιαπάκης Μιχάλης και είμαι ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Λασιθίου που αναφέρετε στο δελτίο τύπου της παράταξης σας που δεν σας κρύβω ότι με εξέπληξε.

Επέλεξα να σας απαντήσω δημόσια όπως δημόσια αναφερθήκατε στο πρόσωπο μου ..Εξεπλάγην διαβάζοντας την φράση "δέχθηκε άδικη και συκοφαντική επίθεση" . Ακούστε λοιπόν.........Δεν θα μπω στη διαδικασία να απολογηθώ σε εσάς ούτε θα αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν. Φαντάζομαι ότι είστε ενήμεροι από τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου Κο Κατσαγκόλη όπου και έχω βάσιμες υποψίες ότι η αναφορά σας είναι υποκινούμενη από εκείνον.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μια επίθεση προερχόμενη από κομματικούς μηχανισμούς του κόμματος το οποίο εκπροσωπείτε στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Λασιθίου. Κατηγορήθηκα για πολιτικά και κομματικά κίνητρα. Με αποκάλεσαν υποτιμητικά "τιμητή των πάντων". Κατηγορήθηκα ότι κοροϊδεύω τα μέλη του συλλόγου μας. Με απείλησαν με μήνυση αν δεν παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου. Με περίσσιο θράσος δημόσια ενώπιον της γενικής συνέλευσης.

Ακούστε λοιπόν........Δεν είδα τα ίδια αντανακλαστικά όταν στο μουσικό σχολείο που κόπτεστε δεν υπήρχαν καθηγητές να καλύψουν τις ώρες διδασκαλίας. Δεν είδα τα ίδια αντανακλαστικά όταν επανειλημμένως και με δημόσιες αναφορές βάζαμε το θέμα της απίστευτης δυσκολίας του εκπαιδευτικού έργου από τους καθηγητές του σχολείου λόγω έλλειψης υποδομών. 

Δεν είδα τα ίδια αντανακλαστικά όταν σύσσωμη η οργάνωση της ΝΔ Λασιθίου "μπούκαραν" με το έτσι θέλω στο σχολείο με τις ευλογίες και υπογραφές του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου Κο Κατσαγκόλη παραβαίνοντας τη νομοθεσία που απαγόρευε την είσοδο στα σχολεία υποψηφίων προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές! Δεν είδα τα ίδια αντανακλαστικά στις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας για την ανέγερση του νέου κτιρίου που επί τέσσερα χρόνια υπήρχε στα συρτάρια του υπουργείου και επέλεξαν προεκλογικά την ανακοίνωση της χρηματοδότησης των μελετών καθυστερώντας έτσι την όλη διαδικασία εις βάρος των μαθητών αλλά και των καθηγητών. Και πόσα ακόμα μπορώ να αναφέρω! Ακούστε λοιπόν......

Η αναφορά σας στο πρόσωπο μου ούτε με αγγίζει, ούτε με φοβίζει. Η πρακτική του εκφοβισμού και της δολοφονίας χαρακτήρα που ακολουθείτε σε οποιονδήποτε που καταθέτει κάτι διαφορετικό από εκείνο που εσείς στηρίζετε δεν είναι στήριξη στον συνάδελφο σας αλλά κομματική γραμμή. 

Θα ήθελα πολύ να είμαι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις αλλά δεν γίνεται. Θα μπορούσα να το κάνω μόνο αν βγάζατε τις κομματικές σας παρωπιδες.

Λιαπάκης Μιχάλης 

Σημ: Δηλώνω ρητά προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η απάντηση είναι η προσωπική μου απάντηση σε μια άδικη κατ εμέ επίθεση στο πρόσωπο μου και ουδεμία σχέση έχει με το ΔΣ ή τα μέλη του συλλόγου γονέων.