Απαγωγή Μαρκέλλας: Η ανατριχιαστική μαρτυρία της 10χρονης

8:11 π.μ. - Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020
08:06 π.μ. - Παρ, 26/11/2020
Image: Απαγωγή Μαρκέλλας: Η ανατριχιαστική μαρτυρία της 10χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τα σενάρια για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν την ατζέντα της 33χρονης, στην οποία υπάρχουν αρκετά ονόματα και τηλέφωνα που θα πρέπει να εξεταστούν.

Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις Αρχές ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή.

Με βάση όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έγχρωμο άνδρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Η 33χρονη η οποία κλήθηκε να απαντήσει γι’ αυτόν τον άντρα έκανε λόγο για παραισθήσεις που έβλεπε η μικρή Μαρκέλλα από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι, δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τη Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο» δήλωσε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη.

Γιατί η 33χρονη ζήτησε μεταγωγή στον Κορυδαλλό

Την ίδια στιγμή, την μεταφορά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» από τις φυλακές της Θήβας στις φυλακές Κορυδαλλού ζητά ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας με αίτημά του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Όπως υποστηρίζει, στη Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα και ως εκ τούτου θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της 33χρονης.

in.gr