Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα: Kατέλαβαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Kορασίδων Κρήτης

11:53 π.μ. - Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022
11:04 π.μ. - Πέμ, 14/53/2022
Image: Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα:  Kατέλαβαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Kορασίδων Κρήτης

Στην πρώτη θέση οι παίδες στο πρωτάθλημα Παίδων Β΄ Κρήτης - Ο Ν. Τζωρτζάκης πρόεδρος του ΑΟΚ Ιεράπετρα στον Ηχώ 99,8

Μεγάλη επιτυχία για τις κορασίδες του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα, που κατέλαβαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα κορασίδων Κρήτης. Μια νέα ομάδα με κορίτσια μικρά σε ηλικία, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα κ. Νίκος Τζωρτζάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη σημασία της σημαντικής αυτής διάκρισης και την εμπειρία, που απέκτησαν οι αθλήτριες μέσα από τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα.

Εκφράζοντας στη συνέχεια τα θερμά του συγχαρητήρια στο προπονητικό team, που πίστεψε σε αυτή την ομάδα και την οδήγησε σε αυτή την επιτυχία.

Επίσης ευχαρίστησε τον Γ. Αρχηγό κ. Καραμανωλάκη Νεκτάριο, που ανέλαβε την αποστολή της ομάδας στο final-4, την ΕΚΑΣΚ για τη συνεργασία και την καλή οργάνωση, τους γονείς και όλους όσοι βοηθούν και στηρίζουν την ομάδα.

Ο κ. Τζωρτζάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην πορεία των υπόλοιπων τμημάτων του Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα,  όπου πάνω από 150 παιδιά διαφόρων ηλικιών συμμετέχουν υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη 11 προπονητών, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους Παίδες, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων Β΄ Κρήτης και ανέβηκαν κατηγορία.

hxonews

Κλείνοντας ανέφερε, ότι το ερχόμενο Σάββατο παιδιά από όλο το Λασίθι, που αγαπούν το μπάσκετ θα συναντηθούν στην Ιεράπετρα σε ένα μίνι τουρνουά.