Ανυπολόγιστη καταστροφή: «Λεηλάτησαν» την περιουσία Κρητικού αγρότη

9:33 π.μ. - Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
09:03 π.μ. - Παρ, 30/33/2018
Image: Ανυπολόγιστη καταστροφή: «Λεηλάτησαν» την περιουσία Κρητικού αγρότη

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη ένας αγρότης σε χωριό της Κρήτης, όταν πήγε στο αμπέλι του και αντίκρισε την απόλυτη καταστροφή

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο neakriti.gr ο αγρότης, άγνωστοι κατέστρεψαν ολοκληρωτικά το 7 στρεμμάτων αμπέλι του με επιτραπέζιο σταφύλι.
 
Σπασμένα κλήματα, σκισμένα λάστιχα ποτίσματος, κατεστραμμένα σύρματα, αλλά και μία διαλυμένη μηχανή ποτίσματος είναι όλα όσα περιγράφει στο neakriti.gr απεγνωσμένος ο αγρότης, σχολιάζοντας ότι οι επιτήδειοι «άφησαν μόνο τα κούτσουρα».
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο χωριό Τεφέλι, λίγο έξω από το οποίο βρίσκεται το αμπέλι του, έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν παρόμοια κρούσματα, με τον ίδιο να σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι οι κάτοικοι στην ενδοχώρα της Κρήτης «δεν ξέρουν πλέον τι τους ξημερώνει».
 
Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ενήμερες οι Αρχές, ενώ ο αγρότης αναμένει και άνδρες της Ελληνικής Αγροφυλακής, ώστε να καταγραφεί μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το αμπέλι του, ζημιά η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ολοκληρωτική.