Ανοιχτή πρόσκληση Καλλιονάκη σε Δήμαρχο μέσω του Ηχώ 99,8 για συζήτηση και ξενάγηση στο Νοσοκομείο

11:32 π.μ. - Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021
11:04 π.μ. - Παρ, 02/32/2021
Image: Ανοιχτή πρόσκληση Καλλιονάκη σε Δήμαρχο μέσω του Ηχώ 99,8 για συζήτηση και ξενάγηση στο Νοσοκομείο

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη επισκέπτεται σήμερα τις εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με την όλη διαδικασία του εμβολιασμού να εξελίσσεται ομαλά, μια επιπλέον εμβολιαστική γραμμή προστίθεται στις ήδη 2 υφιστάμενες που λειτουργούν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Μανώλης Καλλιονάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ότι καμία δόση εμβολίου δεν έχει χαθεί. Την επίβλεψη έχει ο γιατρός κ. Γ. Πετράκης και το ειδικό προσωπικό μεριμνά για να γίνεται η διαδικασία ομαλά. Και στις τρεις εμβολιαστικές γραμμές γίνεται το εμβόλιο της Pfizer. Αργότερα θα ανοίξουν οι διαδικασίες για όλα τα διαθέσιμα εμβόλια. Σήμερα ξεκινά ο εμβολιασμός για τις ηλικίες 65-70 ετών, ανέφερε ο κ. Διοικητής.

Πρόσθεσε ότι σήμερα θα έρθει στην Ιεράπετρα η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη η οποία αναμένεται να επισκεφθεί τα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου και να έχει επαφές και με τον Δήμαρχο. Θα είναι η δεύτερη επίσκεψη της κας Μπορμπουδάκη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών . Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης επίσκεψης έγινε μια ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση όπου τέθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο. Είναι θετικό ότι ξεπερνιούνται πλέον προβλήματα Διοικητικά που έχουν προκύψει μεταξύ του "τριγώνου" Νοσοκομείο Ιεράπετρας - Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - 7η ΥΠΕ. Ως προς τα θέματα συνεργατικότητας μεταξύ Διοίκησης και Εργαζομένων που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα, οι σχέσεις δεν ήταν διαταραγμένες. Κάποιοι ξεβολεύονται αλλά στο τέλος όλοι θα επωφεληθούν. Στο Νοσοκομείο δεν υπάρχει χώρος για όσους δεν θέλουν να εργαστούν ή για όσους θέλουν να εργαστούν στα δικά τους μέτρα. Κατανοούμε ότι υπάρχουν ανάγκες σε προσωπικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δουλεύουμε με τους δικούς μας ρυθμούς. Όλοι πρέπει κάποιες φορές να υπερβάλουμε εαυτόν ειδικά στις συνθήκες που βιώνουμε, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιονάκης.

Εν συνεχεία ο κ. Διοικητής αναφέρθηκε στην ενίσχυση αλλά και τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό, στις προσπάθειες για να λειτουργήσει αξονικός τομογράφος αλλά και στις κτιριακές αλλαγές που γίνονται με τη συμβολή και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου, όχι μόνο για να δημιουργηθεί και λειτουργήσει Μονάδα Covid αλλά και για την γενικότερα καλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Όλες οι κτιριακές αλλαγές που γίνονται, γίνονται νόμιμα , όπως τόνισε, απευθύνοντας μάλιστα μέσω του Ηχώ 99,8 ανοιχτή πρόσκληση προς τον Δήμαρχο να επισκεφθεί το Νοσοκομείο να δει από κοντά τις αλλαγές προτρέποντάς τον να μην ακούει στην καλύτερη των περιπτώσεων διάφορες σειρήνες, που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και της πόλης.