Ανοίγουν κανονικά τη Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και σχολεία ειδικής αγωγής

2:14 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021
02:01 μ.μ. - Πέμ, 07/14/2021
Image: Ανοίγουν κανονικά τη Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και σχολεία ειδικής αγωγής

Το ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας

Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Παιδείας.

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά, σύμφωνα με το cretalive.gr, βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που ήθελαν τα σχολεία τελικά να μην ανοίγουν, ενδεχόμενο που είχε αφήσει ανοικτό νωρίτερα και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Μάλιστα το Υπουργείο γνωστοποιεί την ίδια ώρα πως οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία από αύριο.

Τέλος αναφορικά με τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων, Το Υπουργείο αναφέρει πως από αύριο επανέρχονται κανονικά τ εξ αποστάσεως μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση

"Υπενθυμίζεται η απόφαση της κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης."