Ανοίγει το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία» στον Άγιο Νικόλαο

7:21 π.μ. - Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
07:12 π.μ. - Σάβ, 10/21/2016
Image: Ανοίγει το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία» στον Άγιο Νικόλαο

Όλα έτοιμα για να λειτουργήσει



Χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά, στο χώρο του νεότευκτου κτιρίου του στην περιοχή της Λατσίδας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγία», το οποίο σε λίγες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία. Θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτέλεσαν κάποιες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του Ιδρύματος, ενώ συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τον ιατρικό και φαρμακευτικό εξοπλισμό αλλά και τις γενικότερες λειτουργικές ανάγκες του κτιρίου, έτσι ώστε αυτό να είναι απόλυτα έτοιμο να «ανοίξει» τις πύλες του προς όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα.
 
Πρόκειται για ένα έργο της Τοπικής Εκκλησίας που αποτελεί «κόσμημα» για την ευρύτερη περιοχή του Μεραμπέλλου και που είναι έτοιμο πλέον να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας που τις έχουν ανάγκη.
 
Το «παρών» στην συνάντηση έδωσαν ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος ως πρόεδρος του Ιδρύματος, ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Μανόλης Κλώντζας, ο Αρχιμανδρίτης κ. Τίτος Ταμπακάκης ως γραμματέας του Ιδρύματος και τα μέλη του Δ.Σ. : ο τοπογράφος μηχανικός κ. Μανόλης Ζερβάκης, η αρχιτέκτονας κ. Κατερίνα Σχοινιωτάκη, η ιατρός κ. Ανθούλα Χαλκιαδάκη και η δικηγόρος κ. Μαρία Αρναουτάκη.

Εικόνα αρχείου
 
Ν.Σ.
anatolh.com