Άνοιξαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2021 στην ΕΑΣ Ιεράπετρας

12:11 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021
12:04 μ.μ. - Δευ, 26/11/2021
Image: Άνοιξαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2021 στην ΕΑΣ Ιεράπετρας

Ο αντιπρόεδρος Νίκος Δασκαλάκης στο Ηχώ 99,8

Ξεκίνησε η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2021, που πραγματοποιείται σε ηλεκτρονική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ από τον ίδιο το δικαιούχο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, είτε με απευθείας χρήση της εφαρμογής κατόπιν εγγραφής στο online σύστημα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, είτε μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας και μέλος του Δ.Σ. του του πανελλαδικού συνεταιριστικού φορέα κ. Νίκος Δασκαλάκης μίλησε στο Ηχώ 99,8 κάνοντας αρχικά αναφορά στη διαχρονική δραστηριότητα της Ένωσης γύρω από τη διαδικασία των δηλώσεων έχοντας πολύ υψηλά ποσοστά δικαιούχων που λαμβάνουν την επιδότηση φτάνοντας ακόμα και το 100%. Μάλιστα πάνω στη δική τους δουλειά πατάνε όσοι εκ των υστέρων ασχολήθηκαν με αυτή τη διαδικασία, σχολίασε ο κ. Δασκαλάκης.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι η υποβολή των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ διενεργείται από την Ένωση με μεγάλη προσέλευση από αγρότες που τους εμπιστεύονται, τους οποίους και ευχαρίστησε. Ως Ένωση έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί στα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται. Δεν έχουν αλλαγές στην κατάθεση της αίτησης. Υπάρχουν αλλαγές στις δηλώσεις καλλιέργειας καθώς θα πρέπει να γίνονται πιο συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το είδος της καλλιέργειας, ανέφερε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας οτι για τη χώρα μας έχει δοθεί παράταση από την Ε.Ε. μέχρι τις 12 Ιουνίου.