Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον καθηγητή που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριές του

3:17 μ.μ. - Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019
03:09 μ.μ. - Κυρ, 01/17/2019
Image: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον καθηγητή που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριές του

Ο 57χρονος φέρεται να εκμεταλλευόταν το χώρο του φροντιστηρίου του

Τη δράση ενός 57χρονου εκπαιδευτικού, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος 13χρονων μαθητριών του, διερευνούν οι ανακριτικές αρχές.
 
Ο 57χρονος συνελήφθη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί αρχαιοτήτων, ωστόσο στην πορεία της προανάκρισης τουλάχιστον πέντε νεαρά κορίτσια φέρονται να κατήγγειλαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ότι την περίοδο που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του συλληφθέντα, μαθήτριες γυμνασίου τότε, είχαν πέσει θύματα ασελγών πράξεων. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια.
 
Οι καταγγελίες των νεαρών προκαλούν σοκ αλλά και εύλογα ερωτήματα σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο έγιναν, καθώς αναφέρονται σε πράξεις που σύμφωνα με τις ίδιες έγιναν πριν από πέντε χρόνια. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μια 18χρονη σήμερα κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, καταγγέλλοντας ότι το 2013 στην ηλικία των 13 ετών, ο 57χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως εκπαιδευτικού, αφού φρόντισε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, άρχισε να προχωρά συστηματικά σε ασελγείς πράξεις, αλλά και σε ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση, μέσα σε χώρους του φροντιστηρίου.
 
Τουλάχιστον τέσσερις ακόμη κοπέλες, από είκοσι έως είκοσι τεσσάρων ετών σήμερα, φέρονται να κατήγγειλαν τον εκπαιδευτικό για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια σε βάρος τους. Η δε δράση του κατηγορούμενου, φέρεται να αρχίζει από το 2010 και μετά και σε διάφορα χρονικά διαστήματα.
 
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν πρώην μαθήτριες του συλληφθέντα, προκειμένου να ικανοποιεί ανενόχλητος τις ερωτικές του επιθυμίες, φρόντιζε να εξασφαλίζει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών αλλά και των οικογενειών τους. Μάλιστα, φέρεται να συμπεριφερόταν με τέτοιο τρόπο στα θύματα του ώστε να τα κάνει να αισθάνονται μοναδικά και ταυτόχρονα συνένοχα στις πράξεις του.
 
Επισήμως από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων επιβεβαιώνεται η σύλληψη του 57χρονου για κατοχή όπλου και αρχαίων αντικειμένων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του εκπαιδευτικού που έγινε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν ένα περίστροφο, φυσίγγια και κεραμικά κομμάτια διαφορετικού μεγέθους και σχήματος χρονολογούμενα στους ιστορικούς χρόνους. Μάλιστα τα κεραμικά κομμάτια εκτιμήθηκαν από αρχαιολόγο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Χανίων και αποδόθηκαν στην υπηρεσία.
 
Την ίδια ώρα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων εξετάζει με προσοχή την υπόθεση έχοντας στη διάθεση της ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα, το περιεχόμενο των οποίων αναμένεται να σταλεί στο αρμόδιο τμήμα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών.
 
Η υπόθεση, αν και υπό διερεύνηση, έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινωνία των Χανίων δεδομένου ότι σε αυτήν φέρονται να εμπλέκονται ανήλικα κορίτσια. Από την Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Χανίων τονίστηκε σε σχέση με τις καταγγελίες σε βάρος μέλους του κλάδου ότι «πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση ωστόσο η Ένωση δε μπορεί να εκφέρει γνώμη για κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί».
 
 
neakriti.gr