Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιεράπετρα (εικόνες – βίντεο)

11:10 π.μ. - Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022
11:12 π.μ. - Πέμ, 08/10/2022
Image: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ιεράπετρα (εικόνες – βίντεο)

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους!

Πλησιάζοντας προς τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Ιεράπετρα φορά τα γιορτινά της. Οι δρόμοι και κεντρικά σημεία στην πόλη στολίζονται δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εορταστική νότα.

hxonews

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ ετοίμασαν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις και δράσεις με στόχο να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Η αρχή έγινε χθες με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

hxonews

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην πλατεία όπου στήθηκε μια όμορφη γιορτή με πολλή μουσική και ευχές για Καλή Χρονιά, με υγεία. Η πρόεδρος του ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ κα Μαρία Σακαδάκη καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη γιορτή όπως αντίστοιχα στη συνέχεια και ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Ο οποίος και έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

hxonews

Δεκάδες βεγγαλικά γέμισαν με φως τον ουρανό της Ιεράπετρας. Μουσικά η βραδιά πλαισιώθηκε από τη Φιλαρμονική και στη συνέχεια συγκρότημα των Kings, τον Κωνσταντίνο Γρηγορίου με καταγωγή από την Ιεράπετρα και τον Greg, που ξεσήκωσαν τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία.

hxonews

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα μπορεί να «χάλασε» η βροχή που έπεσε, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρέμειναν στη συναυλία κρατώντας τις ομπρέλες τους ή βρίσκοντας «καταφύγιο» στα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου και τα κράτησαν ανοιχτά συμβάλλοντας στην όλη εορταστική ατμόσφαιρα.

hxonews
hxonews