Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι νέοι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράπετρας

4:06 μ.μ. - Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024
04:05 μ.μ. - Δευ, 13/06/2024
Image: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι νέοι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της Ιεράπετρας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης υποδέχθηκε και καλωσόρισε στις δομές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, τις νέες παιδαγωγούς    που προσελήφθησαν, παρουσία των αντιδημάρχων Α. Σκουλούδη και Γ. Χατζάκη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μ. Φραντζεσκάκη και υπηρεσιακών στελεχών. Συνολικά προσελήφθησαν στο Δήμο 13 άτομα στο πλαίσιο της δράσης « Εναρμόνιση Οικογενειακής Ζωής» του ΕΣΠΑ 2021-2027 με διαδικασία και κριτήρια που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος  τόνισε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε τις εργαζόμενες, οι οποίες  προσελήφθησαν  και αναλαμβάνουν υπηρεσία.  Εκείνο το οποίο τις  προτρέπουμε είναι να αντιμετωπίζουν  τα παιδιά, σαν να είναι  δικά τους και να μεριμνούν για την ασφάλειά τους. Να έχουν καλή συνεργασία με το υφιστάμενο προσωπικό αλλά και τους γονείς».

Ο κ. Φραγκούλης  πρόσθεσε. «Όταν αναλάβαμε ως νέα Δημοτική Αρχή αντιμετωπίσαμε ένα σοβαρό  πρόβλημα με τις δομές των  παιδικών  και βρεφονηπιακών  σταθμών και τη φιλοξενία επιπλέον παιδιών, λόγω έλλειψης προσωπικού. Ήταν από τα θέματα στα οποία  δώσαμε προτεραιότητα και μέσα σε μόλις 4,5 μήνες καταφέραμε να εξασφαλίσαμε τους πόρους, να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του προϋπολογισμού, να προκηρύξουμε τις θέσεις  και να έχουμε τη χαρά της ενίσχυσης των δομών με το απαραίτητο προσωπικό.  Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το υφιστάμενο προσωπικό που με επαγγελματισμό  προσπαθεί για το καλύτερο», κατέληξε ο Δήμαρχος.