Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λασιθίου για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

7:24 π.μ. - Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Παρ, 25/24/2021
Image: Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λασιθίου για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια προηγούμενων ανακοινώσεων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Λασιθίου σε διεθνείς εκθέσεις, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις με δεδομένη την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος. Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και τον πολιτισμό, η 85η ΔΕΘ θα προσελκύσει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων συμμετοχών. Η φετινή διοργάνωση επιθυμεί να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που τόσο σφοδρά έχει πληγεί από την πανδημία του Covid-19, το οποίο θα μοιραστεί με όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν, θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας – το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας έχει εξασφαλίσει 2.500 τ.μ (Περίπτερα 2 και 3) για τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και για το Επιμελητήριο Λασιθίου αναλογούν 25 τμ εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις μέλη του. Το κόστος /τ.μ ανέρχεται σε 17,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος γενικής εξωτερικής σήμανσης . Οποιαδήποτε άλλη επιπλέον κατασκευή-ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού από τους εκθέτες θα βαρύνει τους ίδιους σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ.

Ο σύνδεσμος για την συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων είναι ο: http://services.helexpo.gr/form/  με ημερομηνία έως και 30/7/2021.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά και στο info@epimlas.gr προς ενημέρωση του Επιμελητηρίου.

Μετά από απόφαση του ΔΣ, το Επιμελητήριο Λασιθίου προτίθεται να επιχορηγήσει το κόστος ή μέρος του κόστους ενοικίασης περιπτέρου για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του που θα δηλώσουν συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα επιχορηγηθούν κατά προτεραιότητα επιχειρήσεις που δεν έχουν επιχορηγηθεί το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους :

1) Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής: http://services.helexpo.gr/.2) Έντυπο παροχών: https://www.thessalonikifair.gr/sites/default/files/2020/technical/manual_for_technical_services_facilities_expowork_2020-el.pdf

καθώς επίσης και στα τηλέφωνα:1) 2310291135  2310291101 κος Σπύρου ή Γκαναπετανιάν ,2310291545 (συμβουλευτική υποστήριξη) και 2310297572

2) 2310297572 κα Σιδηροπούλου (συμπληρωματικός εξοπλισμός)

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ