Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω προκλητικών επιβατών

9:55 π.μ. - Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
09:07 π.μ. - Πέμ, 18/55/2024
Image: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω προκλητικών επιβατών

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου προκάλεσε, το βράδυ της Τετάρτης, ζευγάρι, σε πτήση από την Αίγυπτο με προορισμό την Αγγλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ζευγάρι που ταξίδευε με το αεροπλάνο, ένας 34χρονος και 40χρονη, προκάλεσαν αναστάτωση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οι δύο επιβάτες, άρχισαν να αναζητούν αλκοόλ και όταν δεν κατάφεραν να το βρουν, έγιναν επιθετικοί προς το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες τους. Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του πληρώματος για να ηρεμήσουν και να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας, το ζευγάρι αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε σημείο που το πλήρωμα έκρινε αναγκαίο να ζητήσει από τον πιλότο να προβεί σε έκτακτη προσγείωση. Το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο ασφαλές αεροδρόμιο, το οποίο ήταν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με την προσγείωση του αεροπλάνου, οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου επιβιβάστηκαν και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο μέχρι να επιτραπεί η συνέχιση του ταξιδιού τους προς την Αγγλία.

neakriti.gr