Αναγέννηση - Πάλλης Γιάννης: Ο άνθρωπος που εκμηδένισε την απόσταση Ερμιόνη- Ιεράπετρα

7:21 π.μ. - Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020
07:11 π.μ. - Τρί, 17/21/2020
Image: Αναγέννηση - Πάλλης Γιάννης: Ο άνθρωπος που εκμηδένισε την απόσταση Ερμιόνη- Ιεράπετρα

Ένα μικρό αφιέρωμα στον φίλο, σύμμαχο, συνεργάτη και χρυσό χορηγό των Λιονταριών: Γιάννη Πάλλη

Ένα ιδιαίτερο άρθρο αξίζει σε μια ιδιαίτερη, για μας, χορηγία, στον χρυσό χορηγό μας "Pallis Lighting" και στον ιδιοκτήτη του Γιάννη Πάλλη. Μια ιδιαίτερη χορηγία , όχι μόνο γιατί έρχεται από μακριά , από την Ερμιόνη για την ακρίβεια, αλλά γιατί συνοδεύεται από αμοιβαία συναισθήματα βαθιάς φιλίας, αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Στο πρόσωπο του Γιάννη Πάλλη, η Αναγέννηση βρήκε έναν άνθρωπο- σύμμαχο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη. Σε αυτή την δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και και σε όλους τους τομείς, η Αναγέννηση στηρίζεται περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις και εκεί πρέπει όλοι να ποντάρουμε. Γιατί λοιπόν η Ερμιόνη αγκάλιασε την Ιεράπετρα; Γιατί χορηγός από τόσο μακριά;

Ο Γιάννης Πάλλης συνδέεται με βαθιά φιλία με τον προπονητή της αντρικής μας ομάδας κ. Κώστα Δεδελετάκη. Μια πραγματική φιλία, χωρίς συμφέροντα, με κίνητρο μόνο την αγάπη και τον σεβασμό που έχει ο ένας για τον άλλον. Πλέον λογίζονται και αποκαλούνται αδέρφια.

Η φιλία τους μετράει ήδη 17 χρόνια. Δεκαεπτά χρόνια γεμάτα από το δέσιμο τους και κοινές τους στιγμές. Αν και αρχικά η πρώτη τους γνωριμία πήρε άσχημη τροπή και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, έμελλε μετά να γίνει σχέση ζωής και για τους δύο επιτυχημένους άντρες στο χώρο του αθλητισμού και των επιχειρήσεων. Γνωρίστηκαν το 2003 ως αντίπαλοι σε ενα επεισοδιακό ματς . Το γήπεδο ειχε γίνει ρινγκ . Ο Γιαννης Πάλλης έπαιζε στον Πέλοπα Κιατου και ο Κώστας Δεδελετάκης στον Άρη Πετρουπολης ( Δ´ εθνική ) .Το 2004 βρέθηκαν ξανά ως συμπαίκτες στο ΠΑΟ ΡΟΥΦ . Και από τότε έγιναν αυτοκόλλητοι .

Το 2008 ο Κώστας Δελετάκης αφήνει την Αθήνα αφου τελείωσε και τις σπουδες μου και ο Γιαννης Πάλλης επιστρέφει στην Ερμιονη . Επισκέφθηκε αμέτρητες φορές την Ιεραπετρα και ο προπονητής μας την Ερμιονη .Πλέον η φιλία τους είναι και οικογενειακή . Συνεχίζει να στηρίζει ο ένας τον άλλον και να χαίρονται αληθινά για τις επιτυχίες του καθενός μεταξύ τους.

Ο Γιάννης Πάλλης είναι βασικό στέλεχος της ομάδας της Πελοποννήσου, της Ερμιόνης. Αρχικά ως ποδοσφαιριστής , ένας πολύ καλός οπισθοφύλακας, ένα εξαιρετικό ταλέντο στην κεντρική γραμμή της άμυνας και στη συνέχεια η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έκανε να μην αφήσει το χώρο, αλλά να ασχοληθεί με τη διοίκηση. Όταν ανέλαβε πρόεδρος της Ερμιόνης , έφτασε την ομάδα μέχρι τη Football League. Συνεχίζει να στηρίζει ως παράγοντας και μεγάλος χορηγός την ομάδα της Ερμιόνης. Από φέτος βασικός παράγοντας, χρυσός χορηγός αλλά και συνεργάτης της Αναγέννησης . Ο Γιάννης Πάλλης στηρίζει την ομάδα όχι μόνο ως χορηγός, αλλά σε όλους τους τομείς: Μοιράζεται ιδέες, την εμπειρία του, στηρίζει ψυχολογικά την αντρική ομάδα, είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Αναγέννησης και ιδιαίτερα με τον Κώστα Δεδελετάκη. Του έχει γίνει πρόταση από καρδιάς να μετέχει στις επόμενες εκλογές στο ΔΣ , έχει υποσχεθεί ότι θα έρχεται συχνά και στην Ιεράπετρα, γιατί ο Γιάννης Πάλλης απέδειξε ότι μπορεί να εκμηδενίζει τις αποστάσεις , με κίνητρο την φιλία του με τον Κώστα Δεδελετάκη , τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και ως προπονητή και ως άνθρωπο. Αγαπάει απεριόριστα και τον Νίκο Δεδελετάκη, ο οποίος τον θεωρεί και εκείνον παιδί του.

Ο φίλος μας από την μακρινή Πελοπόννησο μιλάει στη Ερμιόνη , με τα καλύτερα λόγια για τη πόλη μας και για το σωματείο μας. Εκτιμάει και σέβεται την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην ομάδα ,αλλά και στην Ακαδημία μας, αναγνωρίζει την επιτυχημένη σύνθεση του ΔΣ και τις επιτυχημένες ανοδικές ενέργειες του προέδρου μας.

Ο Γιάννης Πάλλης πέρα από την ιδιότητά του ως ένας σημαντικός και δυναμικός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως επιτυχημένος επαγγελματίας στην εταιρεία "Pallis Lighting", είναι και ένας τρυφερός σύζυγος και στοργικός πατέρας δύο υπέροχων παιδιών , με μια όμορφη οικογένεα που έχει δημιουργήσει με τη γυναίκα του, τη Σοφία.

Μέσω του άρθρου μας θέλουμε να τον ευχαριστήρουμε ξανά και δημόσια για την προσφορά του στην ομάδα, ως άνθρωπο, ως φίλο και μετά ως χορηγό. Φέτος που όλες οι ομάδες καλούνται να τραβήξουν έναν Γολγοθά, ο Γιάννης στηρίζει έμπρακτα την Αναγέννηση.