Αναγέννηση Ιεράπετρας: Η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο

6:24 μ.μ. - Σάββατο, 24 Απριλίου 2021
06:04 μ.μ. - Σάβ, 24/24/2021
Image: Αναγέννηση Ιεράπετρας:  Η ζωή χωρίς ποδόσφαιρο

Η μυρωδιά από το χορτάρι σας περιμένει ! Ένα άρθρο αφιερωμένο στα παιδιά της Ακαδημίας μας !

Εκείνη την Πέμπτη είπαμε ένα "καλό ΣΚ" όπως πάντα και αυτό το καλό Σαββατοκύριακο κρατάει ακόμα, ένα χρόνο τώρα. Γυρίσατε σπίτι ιδρωμένα , αφήσατε τα παπούτσια στις σκάλες και ναι πάλι ξεχάσατε να τα αδειάσετε από τα μαύρα μπιλάκια του γκαζόν και ναι πάλι θα φωνάζει η μαμά. Κάλτσες- εμφάνιση πετάξατε πάνω στο πλυντήριο και φωνάξατε : " Μαμά μην ξεχάσεις να τα πλύνεις για την Δευτέρα", οι επικαλαμίδες σας κρυμμένες σε κάποια γωνιά του συρταριού σας. Και αυτή η Δευτέρα δεν ήρθε ποτέ, γιατί τα ρούχα περιμένουν καθαρά ένα χρόνο τώρα. Αυτές τις επικαλαμίδες τις είδατε πάλι προχθές, εκεί στη γωνιά του συρταριού σας και σαν να σας ψιθύρισαν : "Υπομονή, εμείς σας περιμένουμε "

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος, από τότε που πατήσατε τελευταία φορά το χορτάρι. Έχει περάσει ένας χρόνος που δεν σας είδαμε και δεν μας είδατε. Ένα χρόνο τώρα δεν έχετε πανηγυρίσει το δικό σας γκολ, δεν έχετε τρέξει, δεν έχετε ιδρώσει, δεν είδατε συμπαίκτες και προπονητές, δεν βάλατε στη γειτονιά σας πρόχειρα δύο μπουφάν για τέρματα, δεν κάνατε το κόλπο σας - ντρίπλα σας, δεν ακούσατε τον φίλο σας να φωνάζει "Είσαι πακταράς", δεν καθίσατε στην κερκίδα να δείτε και να φωνάξετε για την αγαπημένη σας ομάδα, δεν γυρίσατε σπίτι κοκκινισμένα και κουρασμένα. Ένα χρόνο τώρα χάσατε και κάτι άλλο , πέρα από φίλους, σχολείο, συγγενείς, χάσατε και το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάτε.

Σε όλα τα παιδιά στον κόσμο λείπουν οι αθλητικές τους δραστηριότητες και τα χόμπυ τους, όπως και σε εσάς. Είστε κλεισμένα στου 4 τοίχους, χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Ζούμε μια πανδημία και πάνω από όλα βάζουμε την υγεία. Το οξυγόνο της ζωής και της υγείας είναι ο αθλητισμός, σας το λέγαμε συνέχεια, τι άλλαξε τώρα θα αναρωτιέστε; Δεν άλλαξε κάτι, συνεχίζουμε να το πιστεύουμε. Όμως οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων , να τηρούμε τα μέτρα για να γυρίσετε και εσείς και εμείς γρήγορα στο χορτάρι. Μην φοβάστε , δεν ξεχνιέται το ποδόσφαιρο, δεν ξεχνιέται ο αθλητισμός.

Η μυρωδιά του χορταριού σας περιμένει !

Λίγο πριν τη δική μας επανέναρξη, η σκέψη μας είναι σε εσάς !

Τι δεν θα δίναμε να είστε μαζί μας στις κερκίδες και όπως παλιά να βγαίναμε χεράκι- χεράκι στο γήπεδο !