Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο του βρέφους στη Σητεία

10:22 π.μ. - Σάββατο, 12 Μαΐου 2018
10:05 π.μ. - Σάβ, 12/22/2018
Image: Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο του βρέφους στη Σητεία

Λόγω προβλήματος υγείας του κατηγορούμενου πατέρα

Τον Ιανουάριο του 2017 η υπόθεση θανάτου του μόλις 5,5 μηνών αγοριού από τη Σητεία είχε συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Το μωράκι είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία και κατά τη διάρκεια καυγά του 52χρονου τότε πατέρα του και της 30χρονης μητέρας του.
 
Όπως είχαν ισχυριστεί οι γονείς που μετέφεραν τα ξημερώματα της 18ης Ιανουαρίου στο νοσοκομείο της πόλης το βρέφος, στη διάρκεια του έντονου διαπληκτισμού, ο πατέρας πέταξε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε το οποίο αναπήδησε και τραυμάτισε το μωρό στο κεφάλι.
 
Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου το 5,5 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα έδιναν μάχη με τον χρόνο για να κρατήσουν στη ζωή το μωράκι, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή.
 
Η δίκη του 54χρονου σήμερα πατέρα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ωστόσο, οδηγήθηκε σε αναβολή καθώς ο κατηγορούμενος δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
 
Υπενθυμίζεται πως μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 
 
cretapost.gr