Αναβάλλεται η γιορτή του Κλήδονα στην Ιεράπετρα λόγω κορωνοϊού

9:39 π.μ. - Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022
09:06 π.μ. - Πέμ, 23/39/2022
Image: Αναβάλλεται η γιορτή του Κλήδονα στην Ιεράπετρα λόγω κορωνοϊού

Ανακοίνωση από τους διοργανωτές

Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας

Ευχαριστίες για μια ανακληθείσα εκδηλωση

Είπαμε να γιορτάσουμε τον κλήδονα με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας και ορίσαμε και την ημέρα 24/6/2022 και ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες .Ζητήσαμε την συμμετοχή του Δήμου και της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και την είχαμε αμέριστη .Ζητήσαμε χορηγούς και αμέσως ανταποκρίθηκαν η <<Αγροπηγή>>, το <>, ο τοπικός και Λασιθιωτικος τύπος <<Ιεράπετρα 21ος αιών>>, η <<Ανατολή >>, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Η γειτονιά της Μεσοκαστελιάς ομόρφυνε ασπρίστηκε, καθαρίστηκε άρχισε να στολίζεται με γλάστρες με βασιλικούς και να φτιάχνει γλυκά για να υποδεχτεί μια εκδήλωση οικεία και αγαπητή που για τρία χρόνια την στερήθηκε.

ΟΜΩΣ η πανδημία είναι ανελέητη και μας κτύπησε πάλι. Πήραμε την απόφαση παρά τις ετοιμασίες μας [στο παρά δυο] να μην φέρουμε σε δοκιμασία τα μέλη και τους φίλους μας.

Ευχαριστούμε όλους που μας βοήθησαν και μας παρότρυναν για αυτή την εκδήλωση που είχε και συμβολική έννοια, το στεφάνι της αφίσας μας έχει τα χρώματα της Ουκρανίας της γειτονικής και βασανισμένης χώρας που περνά τα πάνδεινα αυτό τον καιρό. Τους συμπαραστεκόμαστε !!!

Ας περάσουμε και αυτόν τον σκόπελο όρθιοι και υγιείς ας προχωρήσουμε !!!

Από τους συνδιοργανωτές