Αλλαγή σκυτάλης στην κοινότητα Βραχασίου

9:18 π.μ. - Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022
09:01 π.μ. - Τρί, 04/18/2022
Image: Αλλαγή σκυτάλης στην κοινότητα Βραχασίου

Ο κ. Κυριακάκης, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του αντιδημάρχου κ. Μανόλη Λεμπίδη, υπέγραψε το σχετικό πρωτόκολλο

Αλλαγή σκυτάλης” για την κοινότητα Βραχασίου, αφού μετά την συμφωνηθείσα παραίτηση του προέδρου κ. Κων/νου Κυβερνητάκη, ο οποίος παραμένει στο συμβούλιο της κοινότητας, την θέση του με το νέο έτος (1/1/22), αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κυριακάκης.

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο κ. Κυριακάκης, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του αντιδημάρχου κ. Μανόλη Λεμπίδη,υπέγραψε το σχετικό πρωτόκολλο.

hxonews

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δήλωση του αναφερόμενος στο γεγονός υπογράμμισε: “ Το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους που την συναποτελούν και επιδιώκουν την ανάπτυξη και το καλό προς όφελος, της περιοχής τους. Η περίοδος που διέρρευσε ήταν εποικοδομητική, δεδομένου ότι σημαντικά θέματα έχουν δρομολογηθεί, με την βοήθεια τόσο του απερχόμενου προέδρου κ. Κων/νου Κυβερνητάκη, όσο και με την συνδρομή του μέχρι πρότινος Εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου και νυν Αντιδημάρχου κ. Μανόλη Λεμπίδη.

Θεωρώ ότι με την συνεχή παρακολούθηση των θεμάτων που απασχολούν την κοινότητα, θα καταφέρουμε ν ́ ολοκληρώσουμε αναπτυξιακά έργα σημαντικά για την περιοχή. Εν προκειμένω την υπογραφή συμβολαίου για την αγορά ακινήτου για τον Βιολογικό Σισίου και Μιλάτου, την δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού προκειμένου να καλυφθούν αιτήματα και ανάγκες στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ τον μήνα που διανύουμε, αναμένουμε ενημέρωση αναφορικά με το πως θα εξελιχθεί το ζήτημα χρηματοδότησης του έργου των δικτύων από το Φράγμα Αποσελέμη, μέσω του οποίου λαμβάνει νερό το Σίσι και η Μίλατος”.

Ο κ. Ζερβός, τόνισε επίσης ότι με γνώμονα την καλή συνεργασία που υπάρχει στην κοινότητα Βραχασίου και με αφορμή τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχουν αναληφθεί, θα καταστεί δυνατό να αποδειχθεί στους δημότες ότι ο Δημοτική Αρχή, είναι παρούσα , παρέχοντας υπηρεσίες ουσιαστικές και αποτελεσματικές σ ́ όλο τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου, στην κοινότητα Βραχασίου, ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου κ. Μανόλης Λεμπίδης, ευχήθηκε καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία στον πρόεδρο κ. Γιάννη Κυριακάκη, έναν νέο άνθρωπο – όπως ανέφερε -με δύναμη και διάθεση που καλείται το επόμενο διάστημα, να διαθέσει τις δυνάμεις του, για το κοινό καλό, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ανέλαβε ο τ. Πρόεδρος κ. Κ. Κυβερνητάκης, τον οποίο ευχαρίστησε για την υποδειγματική συνεργασία.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμάς Χαριτάκης.

cretalive.gr