Αλλαγή πλάνου από την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας - Με λεωφορεία στην παγκρήτια κινητοποίηση για την υγεία στο Ηράκλειο

10:52 π.μ. - Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023
10:11 π.μ. - Δευ, 27/52/2023
Image: Αλλαγή πλάνου από την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας - Με λεωφορεία στην παγκρήτια κινητοποίηση για την υγεία  στο Ηράκλειο

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Επιτροπής αγώνα αναλύει η Μαρία Κτιστάκη

Αν και η πρόθεση της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας ήταν να γίνει συλλαλητήριο την ερχόμενη Πέμπτη για τη στήριξη του Νοσοκομείου , τελικά αυτό που αποφασίστηκε, μετά από ψηφοφορία στη συνέλευση που έγινε προ ημερών, ήταν η συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο για την υγεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Ηχώ 99,8 εκ μέρους της Επιτροπής η κα Μαρία Κτιστάκη. Για να προσθέσει ότι η Επιτροπή αγώνα είναι ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει. Το γεγονός ότι υπάρχει Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας είναι καλό με την έννοια να υπάρχουν διάφορες συλλογικότητες όπου οι πολίτες θα μπορούν να συμμετέχουν. Το ποια απόφαση λαμβάνει ο καθένας είναι κάτι άλλο. Το ζητούμενο είναι η στήριξη του Νοσοκομείου. Ως Επιτροπή μετά από ψηφοφορία αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο αντί για συλλαλητήριο εκείνη την ημέρα στην Ιεράπετρα. Όπως θα επιθυμούσαμε να γίνει κάτι αντίστοιχο και στις υπόλοιπες πόλεις του νομού εκείνη την ημέρα. Τώρα το τι θα αποφασίσει ο σύλλογος φίλων Ιεράπετρας είναι θέμα των μελών του. Εμείς προετοιμαζόμαστε για την κινητοποίηση στο Ηράκλειο στο παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 30 Νοέμβρη, για την υγεία.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να έχουμε προκηρύξεις θέσεων για τα Νοσοκομεία όμως ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι όλες διαδικασίες δεν φέρνουν αποτέλεσμα και έτσι σταδιακά πάμε στην ιδιωτικοποίηση. Έχουμε μπροστά μας μια οργανωμένη επιχείρηση για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. Εμείς θέλουμε μόνιμες προσλήψεις για όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να συμμετέχει στην κινητοποίηση στο Ηράκλειο και η Ιεράπετρα να έχει δυναμικό παρών. Προσεχώς θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σε οργανωτικό επίπεδο, σίγουρα όμως θα υπάρχουν λεωφορεία στις 9.00 το πρωί για μετακίνηση πολιτών στο Ηράκλειο είπε μεταξύ άλλων.