Αλκοόλ: «Όσο Λιγότερο, Τόσο Καλύτερα» – Τετάρτη 9 Απριλίου η ενημερωτική εκδήλωση στην Ιεράπετρα

3:07 μ.μ. - Δευτέρα, 7 Απριλίου 2025
03:04 μ.μ. - Δευ, 07/07/2025
Image: Αλκοόλ: «Όσο Λιγότερο, Τόσο Καλύτερα» –  Τετάρτη 9 Απριλίου  η ενημερωτική εκδήλωση στην Ιεράπετρα

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης και το Δήμο Ιεράπετρας.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής  Πολιτικής Δημόσιας Υγείας και Αθλητισμού  του Δήμου Ιεράπετρας σας  προσκαλεί  στην εκδήλωση με τίτλο  ΑΛΚΟΟΛ : «Όσο Λιγότερο, Τόσο Καλύτερα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025 και ώρα 18.00   στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιεράπετρας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από   την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, σε συνεργασία με το  Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης και το Δήμο Ιεράπετρας.

Σκοπός της εκδήλωσης  είναι, η κατανόηση όλων εκείνων των παραγόντων που επηρεάζουν τη  χρήση αλκοόλ, των σοβαρών για την υγεία και σωματική ακεραιότητα επιπτώσεων της κατανάλωσής του, η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και αυξημένης ευαισθητοποίησης σχετικά με το θέμα στις νέες γενιές και η αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού κοινωνικού προβλήματος.

 Στο πλαίσιο της δράσης  θα πραγματοποιηθεί  Προσομοίωση Μέθης από τον Συμεωνίδη Χαράλαμπο, από το Σωματείο Εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μ.Ε.Δ.

Η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής - Πολιτισμού

Φωτεινή Περακάκη