Αιχμές Γιακουμάκη για τους παραιτηθέντες στο Γηροκομείο - 4 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στον Σύλλογο

12:04 μ.μ. - Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022
12:07 μ.μ. - Δευ, 25/04/2022
Image: Αιχμές Γιακουμάκη για τους παραιτηθέντες στο Γηροκομείο  - 4 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στον Σύλλογο

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Σύλλογο  Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας με παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με αιχμές για τη στάση του προέδρου.

Ο γραμματέας κ. Κώστας Γιακουμάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι μετά τις παραιτήσεις έχουν μείνει δυο άτομα στο Δ.Σ.. Ο  ίδιος ως γραμματέας και ο πρόεδρος. Παρά  τις παραιτήσεις,  η δομή λειτουργεί κανονικά , οι υπηρεσίες έχουν αναβαθμιστεί,    οι εργαζόμενοι είναι στη θέση τους και  οι ηλικιωμένοι εξυπηρετούνται κανονικά.  Αυτή την περίοδο φιλοξενούνται 45 περίπου άτομα.  

Από εκεί και πέρα ως προς τις παραιτήσεις , είπε ότι, είναι δικαίωμα του καθενός να πράξει όπως θεωρεί σωστό. Δεν μπορεί όμως να πετάει κάποιος λάσπη στον πρόεδρο χωρίς επιχειρήματα. Εάν κάποιος έχει κάποιος πρόβλημα ή παράπονα, υπάρχει και η νομική οδός. Το  ίδιο θα πράξουμε μέσω  δικηγόρου και από πλευράς μας εάν   κάποιος ή κάποιοι μας κατηγορήσει χωρίς επιχειρήματα. Θεωρώ ότι όταν κανείς αποφασίζει να μπει στο συμβούλιο μιας τέτοιας δομής   θα πρέπει να το στηρίζει ως το τέλος. Δεν πρέπει  να τα παρατάμε  με την πρώτη δυσκολία.  Εμείς από πλευράς μας προσπαθούμε και συνεχίζουμε,  γιατί υπάρχει ανάγκη φιλοξενίας αυτών των ανθρώπων με τον καθένα  να  έχει τα ιδιαίτερα προβλήματά του. Βασικός λόγος που μείναμε δυο είναι γιατί στην προσπάθεια να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας  της δομής χρειαζόταν 7 μελές Δ.Σ. εμείς ήμασταν  5μελές. Κάποιοι αποχώρησαν,  οπότε πάμε σε πρόωρες εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 4 του μήνα. Ως  τότε,  όσοι έχουμε απομείνει θα συνεχίσουμε  για το καλύτερο δυνατό. 

Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον από τον κόσμο  στις εκλογές γιατί τέτοιες δομές χρειάζονται τη στήριξη όλων. Και  ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή ένας δικός μας άνθρωπος ή και εμείς μπορεί να χρειαστούμε μια τέτοια δομή, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιακουμάκης

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη .